1
Evrokup

FOTO: KK Partizan

POVRATAK U ŠTARK ARENU: Trinkijeri – znamo kako treba da igramo u našoj kući!

Objavljeno: 04.11.19 u 15:32

U 6. kolu Evrokupa, Partizan NIS će u utorak, 5. novembra od 20 časova dočekati šampiona Italije.

Partizan NIS se vraća u Štark Arenu! U 6.kolu Evrokupa, crno-beli u utorak, 5. novembra, od 20 časova dočekuju ekipu Venecije, aktuelnog šampiona Italije i tim protiv kojeg su izvojevali pobedu u gostima (63:66) na evropskoj premijeri sezone 2019/20. U dosadašnjem toku takmičenja u grupi B, Partizan NIS je zabeležio maksimalnih pet pobeda, dok Venecija ima učinak od 3 pobede i 2 poraza.

Pred sutrašnji duel, trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri je izjavio:

– Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne igrače, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe da pruže svoj maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u našoj kući, pred našim navijačima – rekao je Trinkijeri.

Bek crno-belih, Ognjen Jaramaz je povodom sutrašnjeg meča izjavio:

– Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo sa odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će i sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu“, istakao je Jaramaz.

KK Partizan NIS podseća navijače da su sva mesta u Štark Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na mesta za koja imaju kartu.

Osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i bacanje predmeta u teren ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

FOTO: KK partizan

0
0

1 Komentara

  1. TRINKI SAMO MUDRO. TVOJA JAKA ODBRANA I
    ZIME BITI NECE. POBEDA JE
    NASA. SVI U ARENU NA NAS
    SPEKTAKL. NAVIJAJMO SAMO
    KAKO MI ZNAMO.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter