0
Fudbal

FOTO: YouTube

‘TORCIDA BESNA’: Sram vas bilo! Gde vam je trener, ono đubre i kukavica? (VIDEO)

Objavljeno: 03.11.19 u 13:17

Hajduk iz Splita je u samo tri dana doživeo dva poraza od Gorice i tako ispao iz Kupa, a bogami i posustao u trci za Dinamom.

To je do nervnog sloma dovelo verne navijače ‘Bilih’ – ‘Torcidu’. Navijači Hajduka su postrojili fudbalere i vređali ih, a posebno trenera Damira Buruća koji nije došao na ‘čitanje bukvice’.

– Sram vas bilo. Vi ste najgora ekipa koja je nosila ovaj dres. Tri dana ste ždrali i pili u Zagrebu, a bilo vas je strah da se vratite u Split. Nikad nismo tako rano iz Kupa ispali i onda opet izgubite tri dana kasnije. Mi tu bez posla ostajemo zbog vas, a vi ovako. Bolje vam je da ne stajete nigde na putu do Splita jer ćemo vas uloviti, a onda će biti batina. Svi ćete dobiti batine. Gubite tu od nekih pijanih Zagoraca.

A onda poruka za trenera:

– A gde vam je onaj trener, đubre, kukavica? ‘Ajdete po njega – poručila je ‘Torcida’.

Hajduk je trenutno drugi na tabeli, ali nema sumnje da će u Splitu biti veoma turbulentno. Podsetimo, Hrvatska od sledeće sezone ima dva tima u Ligi šampiona.

FOTO: YouTube/Index.hr

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter