0
Domaći fudbal

CRNO-BELI IMALI GOSTE: Blogeri i influenseri posetili Partizan

Objavljeno: 02.11.19 u 18:08

U skladu sa zahtevima novih generacija, trendova IT industrije i društvenih mreža FK Partizan je ugostio blogere i influensere koje na instagramu vode stranice posvećene fudbalskom klubu ili JSD Partizan.

Mahom tinejdžeri uzrasta od 13-18 godina u pratnji drugova ili roditelja posetili su službene prostorije kluba gde su u neformalnom razgovoru imali priliku da se upoznaju sa portparolom FK Partizan Biljanom Obradović kao i direktorom marketinga g. Predragom Vujovićem.

Svako od prisutnih dečaka i devojčica prvo se predstavio prisutnima i izneo svoje planove za budućnost kada govorimo o radu instagram profila. Posle jednočasovne konverzacije obišli su trofejnu salu kluba, a potom izašli na stadion u Humskoj gde su uživo mogli da prate zagrevanje svojih ljubimaca.

Zbog važnosti utakmice i zgusnutog rasporeda nisu bilo moguće da se slikaju sa celim timom, ali zato imaju fotografije i video zapise za pamćenje.

Naši gosti, njih oko trideset, potom su pratili utakmicu sa zapadnog dela stadiona i uživali u pobedi i igrama crno-belih.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter