0
Domaći fudbal

VOLKOV OTVORENO: Prvenstvo BiH je zanimljivije od srpskog, gde se sve unapred zna!

Objavljeno: 01.11.19 u 13:25

Nekadašnji fudbaler Partizana koji trenutno nastupa za Borac iz Banja Luke uzburkao je strasti u regionu na današnjoj pres konferenciji. On je uporedio šampionat BiH sa srpskim prvenstvom.

Povodom meča Borca iz Banja Luke i Radnika iz Bjeljine u okviru 15. kola Premijer lige održana je pres konferencija, a Vladimir Volkov je uporedio prvenstvo sa srpskim.

– Imao sam priliku da pogledam nekoliko utakmica na našem stadionu u Banjaluci i igrao sam za Borac u Kupu BiH protiv Zvijezde 09. Moj prvi utisak je da je Premijer liga BiH dosta zanimljiva, za razliku od srpskog prvenstva, gde se otprilike već sve zna. Ovde je prilično izjednačena liga i vrlo je interesantna za praćenje i igranje. Dosta su ekipe ujednačene i na svakoj utakmici bukvalno odlučuju detalji. Vrlo zanimljivo i neizvesno – rekao je Volkov.

Dodao je da su Crvena zvezda i Partizan koji igraju u evropskim takmičenjima po kvalitetu iznad timova koji se takmiče u Premijer ligi BiH…

Realno gledano, Crvena zvezda i Partizan bi odskakali ovde, ali u poređenju sa ovim ostalim timovima, nijanse su u pitanju. Sve je to ‘tu negde’, što bi rekli ‘egal’ po kvalitetu – rekao je defanzivac Borca

Volkov je pre dolaska u Banja Luku nastupao za Grafičar, Železničar, BSk, Portomonense, OFK Beograd, Šerif, Partizan, Mehelen, Leh, Radnički Niš, Rad i Ermis Aradipu.

FOTO: FK Rad 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter