1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆU LAKŠE: Borjan se vraća na gol, tu je i prvi golgeter!

Objavljeno: 01.11.19 u 17:00

Crvena zvezda nalazi se u sred paklenog ritma u kom je na svaka tri dana čeka novi meč, a pri tom u domaćem prvenstvu slede tri vezana gostovanja.

U sredu je na stadionu ‘Rajko Mitić’ pao TSC, a crveno-bele već sutra čeka gostovanje u Novom Sadu ekipi Proletera. Potom je na programu meč 4. kola Lige šampiona protiv Totenhema u Beogradu, pa novo gostovanje Javoru u Ivanjici. Treneru Vladanu Milojeviću potrebni su svi zdravi igrači, a zdravstveni bilten je dobar.

Milan Borjan oporavio se od povrede mišića i posle pauze od dve utakmice trenira punom parom i na gol crtu bi mogao već koliko sutra protiv Proletera. Navijače može da obraduje i to da Ričmond Boaći normalno trenira, pa bi možda čak i on mogao da dobije minute u ‘srpskoj Atini’ kako bi se koliko toliko razmrdao pred dvoboj sa Totenhemom u sredu.

Crvena zvezda u naredna tri kola Superlige Srbije gostuje, ali tu je i pauza zbog obaveza reprezentacije Srbije. Videćemo hoće li u tom terminu crveno-beli igrati odloženi duel prvenstva sa Čukaričkim ili kup sa Mačvom iz Šapca.

0
0

1 Komentara

  1. gledam derbi, videh golove, kako vas Partizan istumbao, leleeee, neda cika Savo da se igra sklanjalice, cika Miloje plati Savi da te nauci fudbalskom znanju inace vrh ti je i Beogrdska zona, za tebe je samo cirkuski namesteni fudbal i da se radujes namestanju, idi covece u penziju i prodaj kokice na Kalemegdanu uz limundzadu za sve koji ti naivno veruju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter