0
Evropske lige

MARKIZIO OTKRIO SVE DETALJE: Prislonili su mi pištolj na glavu…

Objavljeno: 31.10.19 u 17:51

Od nedavno penzionisani italijanski fudbaler Klaudio Markizio ispričao je medijima kako je izgledao napad razbojnika na njega, suprugu i kuću u Torinu.

Petorica pljačkaša su upali na imanje Markizija, napali ga i pištoljima primorali da otvori set, odakle su uzeli veliki nakit, dragulje i novac koji je imao.

Za ‘Korijere dela Sera’ je ispričao kako je sve izgledalo.

– Uperili su pištolje na naše glave. Bilo je teško, nikada u životu nisam video prave pištolje – otkrio je Markizio.

– Tražili su mi da im pokažem gde držim sef, odgovorio sam im da ga nemam, ali mi nisu verovali. Stvarno nemam sef. Uzeli su sve što su mogli da nađu. Bio sam uplašen za suprugu i sebe, ali hvala Bogu da deca nisu bila kući, već na fudbalu na koji ih je deda odveo.

Momenat koji ih je spasio ili makar ubrzao kraj agonije jeste poziv trenera njihovih sinova, koji je posumnjao da nešto nije u redu kada se nisu javljali na telefon.

– Zvao nas je trener i sumnjao da nešto nije u redu čim se ne javljam. Tada su se razbojnici zabrinuli i ubrzali situaciju. Taj detalj je čista sreća – zaključio je bivši as Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter