0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELJKO SIMIĆ: Raduje me postignut pogodak, bitno je da održavam formu!

Objavljeno: 30.10.19 u 22:44

Vezni fudbaler Crvene zvezde Veljko Simić sumirao je utiske posle utakmice 14. kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a koju su crveno-beli dobili rezultatom 3:1.

Simić je istakao da je najbitnija pobeda.

-Tri boda su najbitnija, zadovoljni smo igrom u drugom poluvremenu. Mislim da smo dobro igrali, stvarali smo dosta prilika i na kraju zasluženo upisali pobedu. Raduje me postignut pogodak, veoma mi je bitno da održavam dobru formu. Nadam se da ćemo i u nastavku sezone igrati na ovom nivou i ostvarivati dobre rezultate – rekao je Simić.

Osvrnuo se vezista crveno-belih i na kvalitet večerašnjeg protivnika, ali i na naporan ritam utakmica.

-Igrali smo večeras pored izuzetno kvalitetne ekipe. Pokazali su da su odlična ekipa igrama od početka sezone, igraju lep fudbal, zadovoljan sam što smo u utakmicu ušli ozbiljno i uspeli da pobedimo. Autogol je malo zakomplikovao situaciju, međutim posle mog gola dobili smo na sigurnosti i mirno priveli utakmicu kraju. Već za tri dana očekuje nas gostovanje ekipi Proletera. Kada igrate u Crvenoj zvezdi morate biti spremni da igrate na svaka tri dana, dosta nam olakšava što imamo veliki broj igrača. Pokušaćemo da se odmorimo i da se maksimalno pripremimo za tu utakmicu – zaključio je Veljko Simić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter