0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

VESELINOVIĆ : Protiv Inđije moramo da pobedimo, kako znamo i umemo

Objavljeno: 29.10.19 u 13:01

U 14. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Inđije na „Karađorđu“.

Posle remija sa Javorom u prošlom kolu, među crveno-belima je ostao žal zbog propuštene prilike da se osvoje sva tri boda, ali u isto vreme, to im je dodatno podiglo mobilnost da u narednoj utakmici ulože maksimum znanja i zalaganja kako bi pobedom obradovali svoje navijače.

Međutim, kapiten Vojvodine i mladi reprezentativac Srbije Ranko Veselinović (20) smatra da to neće biti lako.

– Ja sam i ranije rekao da u ovoj ligi više stvarno nema lakih utakmica, jer bukvalno svaka ekipa sada ume da se zatvori i da iz kontre čeka svoju šansu za gol, a mislim da je upravo to ono što možemo očekivati sutra od Inđije. Međutim, kako god da naš protivnik bude igrao, naša obaveza je da ostvarimo pobedu i do nje moramo doći kako god znamo i umemo – kaže Veselinović.

Vojvodina se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa 27 osvojenih bodova, dok je Inđija trenutno 14. sa čak 20 bodova manje.

– Ja sam veoma zadovoljan našim igrama i rezultatima u ovoj sezoni, pogotovo u odnosu na prethodnu, koja je bila katastrofa. Sada igramo dobro i pobeđujemo, a jedino smo kod kuće na nekim mečevima neplanirano ostali bez bodova. Ipak, bez obzira na to, atmosfera u našim redovima je i dalje jako dobra, što me navodi da verujem da ćemo sa dobrim rezultatima nastaviti i u daljem toku prvenstva – ističe Veselinović.

Na utakmici protiv Javora, on je postigao svoj prvenac u prvom timu „stare dame“.

– Naravno, jako mi je drago zbog toga što sam postigao svoj prvi gol u prvom timu Vojvodine, ali mi je u isto vreme i žao zbog toga što na toj utakmici nismo ostvarili pobedu. Međutim, to je sada već u prošlosti, a mi se okrećemo onome što dolazi, te verujem da ćemo imati još razloga za radovanje – rekao je Veselinović.

Utakmica između Vojvodine i Inđije igra se sutra od 18 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever preuzimati u šopu navijača Vojvodine na severnoj tribini stadiona.

Blagajne će biti otvorene na dan meča, sat vremena pre početka utakmice. Takođe, za ovu utakmicu važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone.

FOTO: FK Vojvodina / Jelena Grlić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter