2
Evrokup

FOTO: KK Partizan

TRENER LIMOŽA: Dolazi nam najbolji tim u Evrokupu!

Objavljeno: 29.10.19 u 18:27

Košarkaši Partizana sutra od 19.15 igraju meč 5. kola Evrokupa protiv Limoža u Francuskoj, a evo šta je rekao trener domaćina.

Alfred Hulbe nahvalio je crno-bele i okarakterisao ih je kao najbolji tim u Evrokupu, evo šta je rekao šef stručnog štaba Limoža.

– Sada moramo da pokažemo ono najbolje, moramo da budemo na našem najvišem nivou. Dolazi nam najbolja ekipa u Evrokupu, Partizan. Reč je o jednoj kompletnoj ekipi. Mnogo je igrača koji poseduje tu ’jugoslovensku’ i srpsku tehniku kada je reč o košarci. Igraju agresivno, uvek imaju na koga da se oslone. Uradili smo skauting i uvideli smo da postoji zaista dosta košarkaša koji igraju na različite načine. Odlično su pokriveni na svim pozicijama, imaju dobar kapacitet da odigraju čvrsto u odbrani – istakao je Hulbe.

Trener Limoža je govorio i o igri svog tima koja nije baš bila sjajna u prethodnom periodu.

– Mnogo smo se popravili u odbrani. Znamo da smo ranije mnogo grešili u ovom segmentu igre. Ima tu još uvek nekih sitnica koje bismo mogli da poboljšamo, da bi u narednom periodu sve došlo na svoje mesto – zaključio je Hulbe.

0
0

2 Komentara

  1. Cim oni kazu da smo najbolji,sigurno nas dobijaju,svi koji su nas do sad hvalili lose smo prolazili,voleo bih da gresim ali tako je bar do sada bilo!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. IMAMO BOLJEG TRENERA,
    MALO BOLJU EKIPU. JAD SMO POBEDILI VENECIJU ZASTO NE I LIMOZ. AKO NE
    BUDE POBEDA ,NIJE SMAK SVETA. ZNACI FALE NAM NEKI IGRACI. TREBA NA SVOJ SVE POBEDE I ETO NAS NA
    PRVOM MESTU. NAPRED.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter