0
Ostali sportovi

‘BORBOM PROTIV NASILJA’: Spektakl u Novom Sadu, kik-bokseri pokazali humanost!

Objavljeno: 29.10.19 u 19:30

Stonoteniska sala Sportsko poslovnog centra Vojvodina u Novom Sadu proteklog vikenda bila je poprište borbi u okviru 21. Međunarodnog humanitarnog turnir u kik boksu pod nazivom “Borbom protiv nasilja” u organizaciji Ronin-Carnage Global tima.

Publika je imala prilike da vidi deset amaterskih borbi i šest profesionalnih koje su prethodile borbi između ISKAA i WKU svetskog i evropskog profi šampiona, nosioca superkombat titule, švajcarske zvezde makedonskog porekla Danijela Stefanovskog i Novosađanina Nikole Zorića koji je uskočio kao zamena rumunskom šampionu koji se povukao zbog povrede ruke. Ovaj meč je protekao u Roki scenariju gde se neiskusni ljubimac domaće publike lavovski suprotstavio svetskoj mega zvezdi. Pobeda je pripala Stefanovskom, ali simpatije publike definitivno Zoriću.

U glavnoj borbi večeri najtalentovaniji srpski profi borac, nosilac IPCC Evropske profesionalne titule Dragan “Shaolin” Cimeša je expresno nokautirao mnogo iskusnijeg rumunskog protivnika Matea Kornel Andrea i opravdao svoju reputaciju na najbolji mogući način.

21. Međunarodni humanitarni turnir u kik boksu pod nazivom “Borbom protiv nasilja” ovaj put prikupljena sredstva usmeriće za terapiju Jasmine Cakić koja boluje od cerebralne paralize, a začije lečenje je potrebno 140000 dinara. Od ulaznica inkasirano je 94440 dinara, dok je preostalu sumu donirao Daniel Stefanovski i time pokazao da je šampion i u ringu i van njega.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter