0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/Kolinda Grabar-Kitarović

KOLINDA: Rijeka je rezervni klub Zvezde i Partizana! GRADONAČELNIK RIJEKE: Koliki je rezervoar njenih gluposti?

Objavljeno: 28.10.19 u 09:48

Velika prašina se diga u sportskoj javnosti Hrvatske posle izjave predsednice te zemlje Kolinde Grabar Kitarović vezane za Rijeku.

Želela je da pokaže kako pomno prati ‘nogomet’ od malih nogu, ali je napravila katastrofu. Kolinda Grabar Kitarović neće više biti ‘omiljena’ predsednica kod navijača Rijeke. Ona je za taj klub rekla da je bio rezervni tim Crvene zvezde i Partizana.

– Fudbal osamdesetih godina i pre toga nije bio samo fudbal, bio je izraz nacionalne pripadnosti. Pa sam tako ja, nadam se da mi neće zameriti neki, navijala i za Hajduk i za Dinamo.Volela bih kad bi to zajedništvo juga i severa ponovno proradilo – rekla je Kolinda, a onda dobro ‘pecnula’ Rijeku, tim iz grada u kom je rođena:

– Kao Riječanka sam odlazila na utakmice Rijeke, ali naša Rijeka je tada bila nekakav rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu i domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni odlazili su u Hajduk, nešto malo u Dinamo.

Odgovor je ekspresno stigao od gradonačelnika Rijeke Vojka Obersnala.

– Nakon što je iz ‘Gvozdene zavese’ sa crvenim pasošem otišla na školovanje u SAD, Kolinda Grabar Kitarović je danas izvređala NK Rijeku kao rezervni srpski klub. Pa koliki je taj rezervoar gluposti? Gde je kraj? – pitao je prvi čovek grada Rijeke.

To će dodati ulje na vatru kada je reč o navijačkim prozivkama, jer nije tajna da ‘Torcida’ navijače Rijeke proziva da su Srbi.

NAJBOLJE SPORTSKE VESTI PRATITE NA NAJPOPULARNIJOJ SPORTSKOJ INSTAGRAM STRANICI – HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter