8
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ČEKA SE ZIMA: ‘Grobari’ da li je ovo prvo pojačanje Partizana?

Objavljeno: 28.10.19 u 15:08

Navijače crno-belih jedna lepa vest bi mogla da sačeka već na zimu, a druga na leto, evo o čemu je reč.

Kako javlja ‘Kurir’, poznato je već prvo zimsko pojačanje Partizana. Reč je o momku koji je još letos trebalo da dođe u Humsku, ali nije zbog propisa FS Srbije. Slobodan Rajković trebalo bi već u decembru da se obaveže ugovorom za Partizan. Posao bi mogli da pokvare Italijani, jer navodno iskusnog štopera traže Krotone i Benevento. Ipak, nema sumnje da je Partizan u prednosti.

Takođe, Partizanu se lepo razvija i transfer Rikarda Gomeša u Al Šaržu. Naime, crno-beli su inkasirali tri miliona evra, a mogli bi još 600 hiljada u slučaju da ovaj tim bude prvi u UAE. Al Šarža jeste trenutno lider ovog prvenstva.

‘Grobari’, da li mislite da bi Slobodan Rajković bio ta poslednja potrebna karika?

NAJBOLJE SPORTSKE VESTI PRATITE NA NAJPOPULARNIJOJ SPORTSKOJ INSTAGRAM STRANICI – HOTSPORT

 

0
0

8 Komentara

  1. Sve je ovo nebitno naspram najsvezije vesti! Ovi nasi sajtovi, tabloidna stampa i niko, bas niko da primeti da je danas Transfermarkt objavio svoju novu procnu vrednosti igraca i klubova! Na dan28.Oktobar 2019 npr. Strahinja Pavlovic vredi 8 mil. evra! E,pa, dragi moji Partizanovci, vezite se -polecemo! Momka treba na leto utaliti za najmanje 20 mil. evra jer se za jedva punoletnog decka ta TM cena mora mnoziti sa najmanje 3 do cetiri puta.To fakticki znaci da Partizan resava sve finansijske probleme , strahovito se pojacava i stavlja ad akta pitanje komsijske nadmoci!
    Idemooooo!
    Inace, na TM ce te naici na jos dosta iznenadjenja, a ovo je samo jedno od njih!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Slazem sa misljnjem „valjka“kad su u pitanju Vucelic i Vazura ( oni rade za Av i svoj dzep, Pqrtizan im je samo unosan hobi). Ko je kriv sto je Partizan ostao na jednom spicu. Da smo imali iole normalnog spica u ov 15- tak utakmica dali bi jos bar 5 golova iz ovih 60 sansi, i imali egal bodova sa komsinicom ( u prkos poklonima sudija, fss i drzave) koji se istoj daruje velikodusno. Ko je kriv sto je prelazni rok docekam prazne kase, pa Partizan nije imao ni za Gigica da plati Macvi. Partizan je generalno u velikom problemu u buducnosti kako blizoj tako i onoj nesto daljoj. Grobari ne mogu da smene nasu upravu, a narod nece, ne zna i ne moze da smeni AV-a. I tako bar u naredne 3 g. gledacemo prvenstva preslikana ovom aktuelnom. Nije spas za Partizan ni var ni strane sudije, vec samo privatizacija u sportu, i to prvo u fudbalu i to prvo Partizana i komsinice (sekte).

    0
    0
    Odgovori
  3. OVOJ KILAVOJ UPRAVI NISTO
    NE VERUJEM. BICE ,KONKURENT DAO BOLJE USLOVE. VAZURA I VUCELIC
    SAMO KUPUJU VREME. ONI
    SU CISTI AMATERI. DOK SU
    ONI TITULU NECEMO VIDETI

    0
    0
    Odgovori
  4. Treba nam napadac koji zna da ubode prstom u …. pekmez.Da nisu prodali malog DJoleta Jovanovica,danas bi imali 6- 7 a mozda i 9 bodova u LE,a u Linglong takmicenju imali bi 100% ucinak.

    0
    0
    Odgovori
    • Pored napadaca , Partizanu treba desni bek. Zadnji vezni , tipa Evertona ili Kamare .Jos jedan kreativac na sredini i sa ovima sto imamo bili bi sasvim ok.Sto vise forsirati Lazara Pavlovica i jos nekoliko mladih .Ne prodavati ih na prvu ponudu.Mladi su nam dijamanti samo ih treba pazljivo izbrusiti.Uz novu upravu bili bi ekstra klub.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter