4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović 

VAŽAN DOMAĆI ISPIT: Partizan uz dve promene želi povratak na pobednički kolosek i ‘osvetu’ Spartaku!

Objavljeno: 27.10.19 u 10:28

Prekid serije od tri poraza i tri boda su imperativ za domaćina u sudaru sa Subotičanima, a sledi nekoliko promena u timu.

Dobra partija protiv Mančester junajteda nije nagrađena rezultatom, ali sa evropskog polja sledi selidba na domaći bitan ispit. Posle tri poraza u oba takmićenja Partizan hoće povratak na pobednički kolosek i spremni su za ‘osvetu’ Subotičanima, koji su prošle sezone slavili u Humskoj.

Motiva je mnogo na strani crno-belih i kako saznaje Hotsport trener Savo Milosevic se neće ‘kockati’ već promeniti samo nekoliko igrača u odnosu na megdan sa Englezima.

Zbog zgusnutog kalendara takmičenja u narednih sedam dana, kada slede okršaji sa Čukaričkim i Vojvodinom očekuje se da odmore iskusni Zoran Tošić i Bibras Natho.

Ostali će na teren predvođeni kapitenom Vladimirom Stojkovićem, a očekuje se da dvojac zamene Filip Stevanović i Aleksandar Šćekić.

Postoje problemi sa sitnim povredama, ali odbrana bi trebalo da bude standardna, a u napadu trener Milošević očekuje da ‘proradi’ Umar Sadik, koji je imao zapažen učinak u sudaru sa engleskim gigantom.

0
0

4 Komentara

  1. Svi se secamo utakmice Partizan-Spartak Subotica i onog cudesnog dosudjivanja penala za Partizan kada je Milos Jojic zaistavio igru,uhvatio loptu u ruke i pokazao na belu tacku a sudija je samo potvrdio Jojicevu odluku. To su te postenjacine.Kakav je to cirkus bio

    0
    0
    Odgovori
  2. STA SE BRE SAVO KOCKA.
    SAVO NEMA ISKUSTVA ZA
    TRENJERA. SVI NEUSPESI I
    LIGU SU NJEGOVI. JES ZVEZDA SVOJE MESTI SA FSS
    ALI SAVO JE JEDINI KRIVAC ZA NEUSPEHE PARTIZANA.
    SAVO BUDI MENADZER I DOVEDI TRENERA. SA ANTICA, MILANICA MI BI
    IMALI SVE POBEDE. TIM NAM JE BOLJI NEGO TRENER.
    TO JE PRAVA ISTINA. SVE JE TO VAZURINO MASLO DA BI
    ZADRZAO FOTELJU. AMATERI

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter