17
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

GROBARI PROZIVALI KOKEZU: Evo šta je pisalo na transparentu zbog kog je Grujić prekinuo meč u Humskoj (FOTO)

Objavljeno: 27.10.19 u 18:23

Fudbaleri Partizana savladali su Spartak iz subotice u 13. kolu Superlige, a dobra igra crno-belih bila je kratko prekinuta odlukom sudije.

Kao već nekoliko puta do sada utakmica Partizana prekinuta je zbog transparenta i uvreda ‘Grobara’ na račun predsednika FS Srbije Slaviše Kokeze.

Arbitar Danilo Grujić je zaustavio meč Partizana i Spartaka (pri rezultatu 3:0) u drugom poluvremenu dok se sporan transparent nije uklonio, a na njemu je pisalo:

– Iznenađenje – Slaviša Kokeza u avionu Zvezde. „Iznenađenje“ samo za vas, za nas ne. Odlazi Slaviša, je*emo ti sve – glasila je poruka za predsednika Fudbalskog savza Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

17 Komentara

  1. Kakav Tole. Tole je malo
    dete sprema ovi obojeni u
    FSS =FS C. ZV. Nikad gore
    prvenstvo. Svi znaju,a svi
    cute. Cvikaju za svoja radna
    mesta. Odose FOTELJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Romiko stvarno lupate i to god.unazad .Glupa prica u vreme Toleta i Tadica dobili ste najveceg sponzora od kako se igra fudbalSrbiji i pre u SFRJ. Samo prizivam pamcenje dali je neko iz FSS putovao u Brisel 2010 i Dali je neko od politicara poklanjao dresove kluba za koj navija stranim delegacijama.
    Zato cigani nepismeni nemojte u opste da se javljate.Te vas price o kradji titula o parama pa i sam AV je rekao da Gasprom ne bi dosao u Zvezdu da Drzava nije dala garancije ,jer u to vreme ste ispadali u pre kolima za evropu 2011-2019 4,5.000.000 na god nivou puta 8g koliko je to para garaganu i vi niste drzavni projekat.,smecari .

    0
    0
    Odgovori
    • Gasprom je dosao u Zvezdu sa Putinom. Tad je Marakana pevala spasi srbiju i ubi se borise. Sa borisom smo otislo u minis od 50mil. Dosta gluposti o gaspromu

      0
      0
      Odgovori
      • Boris Tadić je doneo 3 mil. eura na stadion Zvezde Crvene, keša ,kada je pucao penale,a kao Predsednik države uveo Gasprom u Zvezdu sve u sklopu aranžmana za zemljišnu rentu od bušotina u Vojvodini.Tada je Zvezda Crvena (simbol srpstva ) spašavana od bankrota ,minus 60 mil.eura u tom trenutku,a sa ta tri miliona je plaćena licenca koju je godinama Tole falsifikovao da bi Zvezda igrala Evropu,a i kao predsednik FSS-a je pozajmljivao novac Zvezdi Crvenoj.Da Vam nije bilo Toleta i Tadića,za Vas bi se do sad zaboravilo, da ste ikad postojali.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter