0
U pripremi

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA SE SELI U ŽELEZNIK: Gavrilović – teška utakmica, cilj je pobeda! Dobra i loša vest za ‘Delije’…

Objavljeno: 26.10.19 u 14:58

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u nedelju od 17 časova utakmicu 4.kola ABA lige protiv ekipe Meg Bemaksa.

KK Crvena zvezda zbog zauzetosti hale „Aleksandar Nikolić“ ovaj meč kao domaćin igra u „FMP Areni“ u Železniku. Ovo će biti 16.meč dve ekipe u regionalnom takmičenju, a trenutno crveno-beli ne znaju za poraz u dosadašnjim utakmicama u ABA ligi protiv ekipe Mege.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović očekuje tešku utakmicu.

– Očekuje nas važna utakmica u kojoj je cilj pobeda protiv ekipe koja je mlada, tako selektirana da je uvek agresivna na terenu, agresivna u odbrani i na skoku, i koja će igrati bez opterećenja, sa dosta samopouzdanja, posle pobede nad ekipom Zadra u prošlom kolu. Mi sa druge strane, želimo bodove i pobedu posebno pred izuzetno napornu nedelju koja nas očekuje. Mo Faje je lakše povredio skočni zglob u četvrtak protiv Barselone, i na dan utakmice odlučićemo da li nam je na raspolaganju za ovaj meč, a u tim se vraća Bili Beron koji je potpuno spreman nakon povratka iz SAD – rekao je trener crveno-belih.

Ognjen Kuzmić se na teren vratio nakon 102 dana.

– Važna utakmica za nas, želimo pobedu protiv mlade ekipe koja će biti potpuno rasterećena i igraće bez pritiska. Mi imamo naš cilj, bodovi su nam potrebni i ako se budemo pridržavali dogovora pred ovaj meč, i to sprovedemo na terenu dobrom igrom, kontrolom utakmice, verujem da ćemo doći do pobede koja nam je važna pred put u Istanbul pa onda i dolazak Himkija u Beograd. Pozivam navijače da dođu u Železnik i pruže nam podršku, već sam rekao i u petak, potrebno nam je vreme da se uigramo da složimo sve, a onda ćemo biti pravi – rekao je Kuzmić.

Hala „FMP Arena“ biće otvorena od 15 časova, za ovaj meč važe sve sezonske ulaznice KK Crvena zvezda mts (osim Evroliga paketa koji važe za Štark Arenu i 15 mečeva Evrolige koje Crvena zvezda igra u najvećoj srpskoj dvorani). Zbog velikog broja sezonskih ulaznica koje su prodate za takmičarsku sezonu 2019-2020 ( 4500) pojedinačnih karata za ovaj meč neće biti u prodaji! Klub ovom prilikom poziva sve svoje navijače da pruže podršku crveno-belima u ovoj važnoj utakmici, kada je timu važno da dođe do bodova u ciklusu od još tri vrlo teške utakmice koje ga očekuju u narednih 7 dana (EFES. Himki i Cibona u Zagrebu).

Ekipa nakon nedeljne utakmice, već u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima putuje u Istanbul na duel sa ekipom prošlosezonskog finaliste Evrolige  ekipom EFES-a.

FOTO: KK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter