0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemax

VELIKI POVRATAK: Dobro poznato lice vratilo se u Mega Bemaks

Objavljeno: 26.10.19 u 09:50

Košarkaški klub Mega Bemax je doveo još jedno pojačanje za nastavak takmičenja u ABA ligi pošto je ugovor sa klubom potpisao Nenad Miljenović, koji je u prethodno u dva navrata igrao u Megi, u sezoni 2011-12 na pozajmici iz Partizana, a potom još dve sezone, od 2013. do 2015. godine.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Miljenović je istakao da veruje da mu neće biti potrebno puno vremena da se uklopi:

– Drago mi je što sam se vratio u klub u kome sam doživeo neke od svojih najboljih trenutaka u karijeri. Jako dobro poznajem trenera Dejana Milojevića i njegov sistem rada i verujem da mi neće trebati puno vremena da se uklopim. Kroz sve ove godine Mega je rasla i kao klub i kao organizacija. Lep je osećaj što ću biti ponovo deo toga i jedva čekam utakmice koje slede – izjavio je Miljenović.

Nenad Miljenović je rođen 8. aprila 1993. godine, visok je 194 centimetara i igra na poziciji 1. U seniorskoj karijeri je pored Mege i Partizana, nastupao još za Radnički Kragujevac, Betis, PAOK, OKK Beograd i Petrol Olimpiju, gde je završio prethodnu sezonu. Prošle sezone je za OKK Beograd u Košarkaškoj ligi Srbije u proseku beležio 14.1 poena, 5.7 asistencija i 4 skoka po utakmici.

Miljenović je nastupao i za sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, gde je sa kadetima 2009. osvojio bronzu na Evropskom prvenstvu a 2011. godine je sa juniorima osvojio srebrnu medalju

FOTO: Mega Bemax

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter