1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SAVO MILOŠEVIĆ: Mnogo nas hvale, a realnost je da smo izgubili tri utakmice bez postignutog gola!

Objavljeno: 26.10.19 u 18:20

Fudbaleri Partizana u nedelju od 16 časova u 13. kolu Superlige Srbije dočekuju Spartak iz Subotice sa željom da prekinu ‘crni niz’.

Igrao je ‘parni valjak’ sjajno protiv Mančester junajteda, nadigrao je slavni engleski tim, ali nije pobedio, izgubio je sa 1:0. Čestitke za način na koji su igrali crno-beli dobijaju sa svih strana, ali Savo Milošević je danas na koferenciji za novinare ukazao na realnost.

– Izuzetno bitna utakmica za nas. Bez obzira na pohvale posle Mančestera izgubili smo tri utakmice u nizu (Voždovac, Mladost, Junajted), na kojima nismo postigli gol. Slaba je uteha što smo igrama i šansama zaslužili više na svakom od pomenutih mečeva. Rezultati diktiraju dosta toga, brzo će otići u zaborav ako ne krenemo da pravimo dobre rezultate – rekao je Savo Milošević.

Bivši centarfor crno-belih Aleksandar Mitrović je apelovao na upravu Partizana da Savi da što je duži kredit na klupi kluba.

– Nezahvalno je prognozirati dokad ću ostati ovde. Izbegavam da pričam o sebi, bilo koji trener na svetu mora da bude spreman na sve, ali radim i razgovaram sa ljudima iz kluba tako da i kad ne budem ovde nešto ostane. Radim kao što ću ostati pet godina – rekao je Milošević.

Partizan mora ozbiljno da radi na završnici, gol neće pa neće.

– Dosta pozitivnih stvari sam video protiv Mančestera, ali sam uočio i neke koje mi se nisu dopale. Razgovaraću sa igračima, jer smo imali sedam, osam situacija da uputimo bolji završni pas, iz raznih razloga nismo to uradili, što je ključni razlog što nismo dobili meč. Možda je to neuigranost, možda nema hemije, jer su nam stranci dolazili u naletima… Već nam se dešavalo da ne dodamo loptu igraču u boljoj poziciji, tu se može tražiti razlog što u četvrtak nismo zabeležili bolji rezultat. Da li je u pitanu samoisticanje ili je reč o brzopletim odlukama? Verovatno ima svega. Moraćemo da povedemo računa. Nije problem greška u trenutku, već kako se ona održava na tim, pošto stvara niz negativnih stvari koje ne smemo da dozvolimo.

Na kraju Savo Milošević se osvrnuo na omladince Lazara Pavlovića i Filipa Stevanovića.

– Momci su kroz svaki trening pokazali kvalitet, kapacitet i mentalnu snagu da se nose sa svima, pa i sa Mančesterom. Njihovim ulaskom igra nam nije pala, nastavili smo da napadamo. To je pokazatelj da su na terenu ne zašto što su mladi, nego što poseduju kvalitet – zaključio je Savo Milošević.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter