0
Ostali sportovi

RUKOMET: Kragujevčanke putuju Slovi u Petrovcu na Mlavi

Objavljeno: 26.10.19 u 10:45

Nakon četiri vezane pobede na startu prvenstva,rukometašice Radničkog očekuje najteži ispit do sada,gostovanje,takođe neporaženoj,ekipi Sloge iz Petrovca na Mlavi u nedelju 27.oktobra u derbi meču 5-og kola SBRL za žene.

Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja ove jeseni,shodno činjenici da je ekipa Sloge dovela par izuzetnih pojačanja u prelaznom roku.Odlikuje ih sjajna bekovska linija,predvođena Vanjom Đorđević,jednom od najboljih strelaca lige.Mišljenja sam da smo u prednosti jer za razliku od većine ekipa u Super B ligi treniramo zajedno svaki dan i fizicki smo spremnije od njih. Odbrana će biti ključ uspeha i ako u napadu iskoristimo svaku šansu,ne bi trebalo da bude problema.Nadam se pobedi u uzavreloj atmosferi, jer smatram da smo kao ekipa kvalitetnijenajavila je nedeljni derbi bombarderka Radničkog  Jovana Stoiljković.

Utakmica će se odigrati u hali „Dragutin Tomašević“ sa početkom u 17 časova a pravdu će deliti  sudijski par Miloš i Đorđe Jevtić  iz Lazarevca. 

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa,obezbeđen je video-link sa direktnim prenosom nedeljnog derbija

FOTO: ŽRK Radnički 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter