1
NBA

FOTO: Kamp Bogdan Bogdanović

PROBLEM: Bogdan Bogdanović želi da napusti Sakramento, poznat je pravi razlog!

Objavljeno: 25.10.19 u 19:02

Srpski reprezentativac sve je bliži odluci da napusti redove ‘kraljeva’,

Pre nekoliko dana je objavljeno da bi Bogdan Bogdanović mogao da napusti Sakramento Kingse, a to su sada potvrdili i novinari ESPN-a, Tim Mekmen i Brajan Vindhorst.

Kako se navodi, problem je nastao kada je srpski košarkaš odbio da potpiše ugovor vredan 51.000.000 dolara na četiri godine, jer smatra da bi narednog leta mogao da dobije mnogo unosniji ugovor.

– Siguran sam da sam čuo slično što i ti… Ako su se Kingsi odlučili za Barnsa i HildaBogdanović bi mogao da bude nezadovoljan situacijom u kojoj bi morao da bude šesti igrač – rekao je Mekmen, na šta se nadovezao Vindhorst:

– Tačno to sam i ja čuo.

Tako se nastavila ‘saga’ u Sakramentu, koja je trajala i sa pomenutima Barnsom i Hildom, koji su nedavno dobili ugovore na po četiri godine u visini od 90 i 94 miliona evra.

0
0

1 Komentara

  1. Barns i Hild dva najveca divljaka, potuci ce se ko ce pre I vise sutnuti, bezi Bogdane sto dalje od Sakramenta i Divca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter