0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA Liga

SUDIJA KANDIDAT ZA SPORTSKOG DIREKTORA: ABA liga predložila kandidate!

Objavljeno: 24.10.19 u 16:44

Radni komitet ABA lige održao je u Beogradu sastanak i u skladu nedavne odluke skuštine ABA lige predložio je kandidate za sportskog direktora i direktora ABA lige.

Navedeno je da je sastanak održan u vrlo konstruktivnoj atmosferi, a predstavnici Budućnosti, Cedevite Olimpije, Cibone, Crvene zvezde i Partizana, koji čine Radni komitet, predložili su po dva kandidata za svaku od ovih pozicija.

Kandidati za poziciju direktora ABA lige su Dubravko Kmetović i Vladimir Jamšek, dok će za poziciju sportskog direktora konkurisati Milija Vojinović i Dalibor Bagarić.

Predsednik ABA lige Domagoj Čavlović če u najkraćem roku kontaktira predložene kandidate i odredi detalje narednog sastanka na kojem će kandidati imati piliku da predstave svoje vizije daljeg razvoja ABA lige.

Milija Vojinović je svima dobro poznato lice. Pištaljku je prvi put u ruke uzeo 1994. godine, a od 2001. godine je međunarodni arbitar. Pored ABA lige i domaćeg šampionata, ima ogromno iskustvo suđenja u Evroligi i Evrokupu. Prošle sezone sudio je na osam duela u elitnom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter