7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ŠOKANTNE REČI BIVŠEG KAPITENA ZVEZDE: U srpskom fudbalu do decembra regularno, a posle toga sve je namešteno!

Objavljeno: 24.10.19 u 11:07

Nekadašnji vezista i kapiten crveno-belih dao je izjavu koja bi mogla ponovo da izazove različite reakcije u javnosti.

Nenad Kovačević, popularni ‘Piksi’, za ‘Alo’ je pričao o aktuelnom trenutku u srpskom fudbalu posle Zvezdinog debakla u Londonu i porazu od Totenhema rezultatom 5:0.

– Ovo što Zvezda trenutno radi je najveći uspeh u istoriji – počeo je Kovačević, a potom uporedio svoju generaciju sa današnjom:

– Moja generacija bi ovom timu Zvezde dala deset golova, a ne bi primila nijedan. Zašto? Zato što su se tada svi prezivali na ‘ić’. Bio je tek poneki stranac koji je bio nebitan u ekipi. Danas su stranci u Zvezdi najbitniji. Poštujem, ali to je razlog zašto ne možemo da poredimo fudbal nekad i sad.

Veliki je jaz između srpskog fudbala i ‘liga petice’, a dao je jasno objašnjenje uz, pomalo, teške reči.

– Do decembra je sve regularno, a od decembra do juna je sve namešteno, počevši od mlađih kategorija, pa do druge i prve lige. Sve je već gotovo pre početka utakmice – rekao je Nenad Kovačević.

0
0

7 Komentara

  1. Sta sere, on je nacionalista, da li se Milijasevo prezime zavrsavalo na ic… Da on nije napravio onaj faul protiv Strazbura u poslednjem minutu mozda posle toga klub ne bi zapadao u krizu. Kako kenja majmuncina. Za strance je delimicno u pravu i mi imamo i domace igrace koji su kvalitetniji od polovine stranaca

    0
    0
    Odgovori
  2. Nekada su kvalifikacije za ligu sampiona bile mnogo teze od ovih danasnjih.Tacnije ne mogu se porediti. Zvezda je prvo igrala sa Dinamom iz Kijeva i nesrecno ispala.Zatim PSV koji nam je dao pet golova.To je tacno ali on nam ih je dao tako sto je odmah na pcoetku meca sviran penal za PSV i isteran nam je igrac.Dakle u startu su imali 1:0 i igraca vise celu utakmicu.Kao drugo,to je najbolja generacija PSV-a u njihovoj istoriji jer su tada dosli do polufinala lige sampiona.Zatim smo igrali kvalifikacije sa Leverkuzenom kome je ta generacija takodje bila najbolja u istoriji jer su tada dosli do cuvenog finala lige sampiona u kome je pao jos cuveniji gol Zidana iz voleja za pobedu Real Madrida od 2:1.Zatim smo igrali kvalifikacije sa Milanom koji je te sezone osvojio ligu sampiona.A pogledajte danas,igra se sa Petrzalkom,Jang Bojsima,Kopenhagenom,Apoelom,Anortozisom,Genkom i ostalima.I oni su za nas neka mala sila sto je dovoljan dokaz koliko je nas fudbal los.Zvezda je jaka u nasoj ligi ali preslaba za 10-ak timova koji igraju ligu sampiona.Inace Zeks mora da prica nesto jer je opterecn da su se bolje pokazali pa konstantno nalazi izgovore,pogadja ga sto smo vise bodova osvojili u ls,igrali dva puta zaredom i to jedini od prvog kola kvalifikacija.Imamo dve pobede a oni ni jednu.Pobedili smo prvaka Evrope,prestigli ih na onoj smesnoj UEFA-inoj tabeli itd.Oni se recimo navodno nama smeju za ulatzak u ls bez pobede a oni su isto tako usli 2003 godine.Dakle tada su se igrala tri kola kvalifikacija a Partizan je krenuo od drugog.Sto znaci da je Partizan prosao samo dva kola kvalifikacija i usao u LS. Prvo su igrali dvomec sa Djurgardenom 1:1 kuci a 2:2 u gostima a onda su sa Anderlehtom obe igrali 2:2 i prosli na penale. Hocu reci koliko oni gluposti izgovore dnevno gde im pokazes da se smeju iako su oni zadnji koji se nekome mogu smejati.Kao sada za Totenhem.Njima Dinamo Kijev daje cetri gola za prvih 30 minuta igre,Bilbao im da pet a mogao je 10,Tun ih pobedi 3:0 a mogao je 6:0.Neka petah tikva im da pet u sred Beograda,ej ti tikva…I oni kao nesto pametuju,smeju se nekome…Uzas…

    0
    0
    Odgovori
  3. Da nije bilo onih tvojih gluposti u zadnjim minutama zvezda bi i tad igrala u evropi
    Zato sedi dole i pokri se usima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter