0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKOLA DRINČIĆ: Kup arhiviran, sva pažnja usmerena ka Javoru

Objavljeno: 24.10.19 u 13:56

Sigurnom igrom i rutinskom pobedom nad Sinđelićem, fudbaleri Vojvodine plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Četiri gola u protivničkoj mreži, uz nijedan primljeni, pokazatelj su da je sinoć na „Karađorđu“ lako bila uočljiva razlika u kvalitetu između dve ekipe, iako su crveno-beli nastupili sa mnogo igrača koji ove sezone nisu često bili u startnoj postavi.

Međutim, jedan od nosilaca igre, koga šef stručnog štaba Nenad Lalatović ni ovoga puta nije želeo da izostavi, jeste iskusni Nikola Drinčić (35), neumorni vezista koji je bez dileme najvažnija karika u ovom mladom i relativno novom timu Vojvodine. On je teren napustio tek u 63. minutu, kada je pitanje pobednika praktično već bilo rešeno.

– Zadovoljan sam zbog plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije i zadovoljan igrom koju smo prikazali. Mislim da je dosta mladih igrača koji su juče dobili šansu pokazalo da može da se računa na njih i da ćemo, kako sezona bude odmicala, biti što jači i kompaktniji kao celina. Sada sve svoje misli okrećemo utakmici protiv Javora, koja nas čeka već u subotu, i jako je važno da osvajanjem tri boda na tom meču zadržimo mesto koje trenutno zauzimamo na tabeli – istakao je Drinčić, koji je pozvao navijače da u subotu dođu na stadionu u što većem broju, jer ovaj tim „stare dame“ svojim igrama i rezultatima apsolutno zaslužuje podršku.

Utakmica između Vojvodine i Javora zakazana je za subotu u 18 časova na „Karađorđu“, a kao i na prethodnim mečevima, ulaznice će moći besplatno da se preuzmu na blagajnama, koje će biti otvorene sat vremena pre početka meča. Takođe, za ovu utakmicu važiće i sezonske ulaznice FK Vojvodina iz prošle sezone.

Predsednik „stare dame“ Vojislav Gajić još jednom se zahvalio vernim navijačima na podršci i privrženosti ekipi Vojvodine i pozvao ih da u nastavku sezone u još većem broju dolaze na „Karađorđe“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter