0
Fudbal

DANAS NA MENIJU SJAJNI DUELI: Kojem sportskom taboru vi pripadate?

Objavljeno: 22.10.19 u 15:35

Današnji meč Lige šampiona u kojem na crtu staju Crvena zvezda i Totenhem iščekujemo sa velikim nestrpljenjem, polagajući nade u posvećen tim Vladana Milojevića.

Sa druge strane, crno-beli će dočekati ruski Lokomotiv i začiniti ovogodišnji Evrokup. Kojem sportskom taboru pripadate? Fudbalskom ili košarkaškom? Kakvi su vaši sportski afiniteti?

Vođa čopora ili solo igrač?

Grupni sportovi sve više dobijaju na značaju, pogotovo kada su u pitanju veća, internacionalna takmičenja. U njima se interaktivna, međusobna saradnja podrazumeva, a bez takve vrste podrške sportisti ne mogu funkcionisati. Čak iako postoji bliskost, svaki član tima teži da se istakne i pokaže ono u čemu je najefikasniji, pa često može doći do konflikta, upravo zbog činjenice da se sportisti u jednom istom timu posmatraju kao konkurenti. Individualni i grupni sportisti imaju zajedničku crtu – način na koji će sebe i druge inspirisati i motivisati za postizanjem željenih i ciljanih rezultata.

Da li znate koja sportska disciplina se smatra najplemenitijom?

 Da li ste više za fudbal, košarku, odbojku na betonu ili pesku? Možda rukomet, vaterpolo, kajaking, određene borilačke sportove (karate, džudo…)? Samo oni koji su nekada trenirali ili su trenutno deo nekog tima, znaju kakav je osećaj vežbati u maloj zajednici posvećenih ljudi koji imaju zajednički cilj, a lepota takvog sporta jeste upravo u tome.

Da li ste znali da sa FitPass karticom, jedinstvenom ulaznicom u svet rekreacije i fitnesa možete trenirati i grupne sportove? Štaviše, u ovom sistemu vam je dostupno preko 60 disciplina u više od 30 gradova širom Srbije, a na vama je da izaberete onu u skladu sa vašim afinitetima i nivoom kondicije. Pored dobro prepoznatljivih grupnih sportova, sa FitPass karticom u više od 600 sportskih objekata možete trenirati i mačevanje, vaterpolo, stoni tenis, skvoš i druge, jednako interesantne discipline.

Više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu www.fitpass.rs i tako postati deo jedne velike zajednice posvećenih vežbača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter