1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PADA ODLUKA: Boaći ‘polaže’ test pred odlazak u London

Objavljeno: 20.10.19 u 10:28

Šanse postoje, a ostaje da se na današnjem treningu vidi da li je uspešno sanirana povreda lista.

Sledeća stanica Crvene zvezde u Ligi šampiona je London, a danas će biti poznato da li će na teren protiv Totenhema moći Ričmond Boaći. Brzonogii napadač nema sreće sa povredama od kako se vratio iz Kine prošlog avgusta, a minimanlne šanse postoje da sutra Ganjanin sa ekipom putuje u Englesku.

Posle saniranja povrede kolena i datog gola Olimpijakosu pred pauzu je usledio novi ‘udarac’ u list, a čeka se odluka. Golgeter crveno-belih imaće test opterećenja i onda će se proceniti koliko može da izdrži napore velikog megdana na Ostrvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Marin i Pavkov u golgeterskoj formi pred Totenhem u utorak! Pavkov strelac u 6’ a Marko Marin iz jedenasterca u 39’. 📷 @crvenazvezdafk

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Ukoliko ne bude mogao kao prva opcija se nameće Milan Pavkov, koji je spreman i to je potvrdio pogotkom protiv Rada. U nekoj od varijanti trenera Vladana Milojevića opcija je i Tomane mada je srpski napadač u prednosti. Ekspedicija Crvene zvezde sutra pre podne odlazi čarter letom u London, a meč je na programu u utorak od 21 čas.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ako je dilema ko će da igra, da li standardni rezervista iz kineske lige Boaći ili reprezentativac Srbije Pavkov, onda Zvezdu kao klub treba ugasiti, jer drži trenera neznalicu, koji samo zna da forsira limitirane strane “kapitalce” kao Bena, Boaćija, La Paru, Garsiju i ostale bakrače, uz svoj patentirani “zglobnjak”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter