0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga /Mornar /Media Pro

UROŠ LUKOVIĆ: Protiv Partizana emocije moraju ostati po strani, spremao sam se za duel sa bivšim klubom!

Objavljeno: 19.10.19 u 10:43

U derbiju 3. kola ABA lige Mornar iz Bara danas dočekuje Partizan, a jedna od uzdanica Barana biće bivši centar crno-belih Uroš Luković.

Centar crnogorskog tima je istakao da je ekipa dobro počela regionalno takmičenje i da ne vidi razlog zbog kog u ‘Toplolici’ ne bi pao i Partizan.

– Počeli smo dobro ABA ligu, imamo skor 2-0, sad nam u goste dolazi Partizan, nadam se pobedi, da nastavimo niz. Crno-beli jesu jaka ekipa i ozbiljna ekipa koja ima sistem duži niz godina, ali ne vidim razlog zašto Mornar ne bi pobedio – počeo je priču Uroš Luković.

Visoki centar je istakao da ne krije emocije koje ima prema Partizanu, ali da je posle tri godine zavoleo i Mornar.

– Uvek ima emocija, ali da vam kažem nešto, ja sam tri godine u Mornaru, tako da imam emocija i prema Baranima. Gde god da igram bio to Partizan i Mornar, gledam da da maksimum da moj tim pobedi.

Poraz od Rige je zaboravljen, a dok je ekipa putovala u Letoniju, Uroš Luković se na Jadranu spremao za Partizan.

– Taj poraz od Rige u Ligi šampiona je zaboravljen. To je bilo pre dva dana, novi dan, nova utakmica. Nema vremena za tugovanje. Bio sam bolestan, zato nisam putovao u Rigu, spremao sam se za Partizan – zaključio je Uroš Luković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter