FOTO: Photoshop
in , , ,

KRIZNO: UEFA donela novu odluku kada je reč o susretima Rusa sa takozvanim Kosovom!

Evropska kuća fudbala morala je da reaguje kada je reč o FS Rusije i FS takozvanog Kosova, evo koja je odluka doneta…

Žreb do sada nije spajao mušku rusku reprezentaciju sa selekcijom takozvanog Kosova. Ipak, u ženskoj konkurenciji dve reprezentacije su se spojile u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Prvi meč trebalo je u oktobru da se odigra na Kosovu i Metohiji, ali je pomeren navodno zbog izbora u ovoj srpskoj okupiranoj pokrajini. Sada je doneta odluka da se oba meča odigraju na neutralnom terenu, ali ne samo ta…

UEFA će ubuduće u žrebu razdvajati reprezentacije Rusije i takozvanog Kosova, to jest njihove klubove. Do sada su razdvajani Turksa i Jermenija, Rusija i Ukrajina, Srbija i takozvano Kosovo i Bosna i takozvano Kosovo.

Podsetimo, države EU koje nisu priznale takozvano Kosovo nisu želele da ugoste ovu reprezentaciju u svojoj zemlji već se igralo na neutralnom terenu. UEFA je prošle godine naredila da svi moraju da prime selekciju Kosova na svoju teritoriju inače će trpeti ogromne kazne.

loading...

Autor: Redakcija

Diskusija

Odgovorite
  1. Ne odigrati snima nigde i ništa NE POSTOJI PRAVNA DRŽAVA TAKOZVANOG KOSOVA… I T A Č K A!!!! Ni neutralni tereni ni bez gledalaca ni bez himni ili bez zastava nema … Treba da radimo što pre na Intervenciju koja će se prepricavati kroz istoriju ONI SE NE BAVE SPORTOM već se rugaju krezavo… Vratićemo našu južnu srpsku pokrajinu sa KAMATOM brže nego što se misli….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MILAN TOMIĆ: Krka ulazi bez pritiska u dvoboj sa nama!

BOKSER NEĆE TUŽITI KUZMIĆA: Ne želim da komentarišem to da sam uzeo novac, važno je da smo svi dobro!