0
Ostali sportovi

FOTO: Andrealekić.com

VELIKO PRIZNANJE: Andrea Lekić najbolja igračica 2. kola Lige šampiona!

Objavljeno: 17.10.19 u 12:55

Srpska rukometašica Andrea Lekić izabrana je od strane Evropske rukometne federacije i navijača za najbolju igračicu drugog kola ženske Lige šampiona.

Njena ekipa ĆSM Bukurešt bez dve najplaćenije zvezde Rumunke Kristine Neagu i Norvežanke Nore Mork od početka sezone muku muči sa postavljenim ciljevima i stvarnim dometima. U toj situaciji, teret lidera potpuno je pao na Andreu Lekić koja se sa tom ulogom po navici nosi odlično.

Rumunska ekipa je bila realni autsajder pred meč sa ruskim šampionkama iz Rostova, ali je najviše zahvaljujući sjajnoj partiji Lekić (8 golova) ostala neporažena pred naletom finaliste sa F4 u Budimpešti prošle sezone (23-23).

Takav učinak nije prošao nezapaženo pa je Lekić prvo uvrštena u TRI zvezde kola da bi posle glasanja ponela epitet PRVE zvezde, odnosno najbolje igračice 2.kola DELO EHF Lige šampiona za rukometašice.

FOTO: Andrealekić.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter