1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

POVRATAK KLUPSKOJ KOŠARCI: Miroslav ‘Muta’ Nikolić preuzima crveno-bele!

Objavljeno: 17.10.19 u 10:57

Miroslav Nikolić se vratio klupskoj košarci i preuzeo je tim iz Novog Sada.

Novosadski ‘Dnevnik‘ je preneo informaciju da je dogovorena saradnja Nikolića i Vojvodine. Angažman je potvrdio i sam trener.

– Prvenstvo je počelo, malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo u hodu da se snalazimo. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača. Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem, želim da nakon ove sezone koja će biti usmerena stabilizaciji kluba krenemo da gradimo tim koji će biti kadar za više domete, želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto – rekao je Nikolić za Dnevnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Woooow!! What a block by Lučić!! 🌪🏀💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Preostale su samo formalnosti, ali se navodi da će ugovor biti potpisan na četiri godine, ideja predsednika kluba Bogdana Kuzmanovića je da se planira i radi na duže staze.

– Drago mi je da smo se dogovorili sa iskusnim trenerom kakav je gospodin Nikolić i ubedili ga da se prihvati ozbiljnog i odgovornog posla. Za početak moramo dati sve od sebe da stabilizujemo klub koji je zatečen u teškoj finansijskoj situaciji. Sa novim šefom struke nadam se da smo započeli proces u kome će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji – ističe Kuzmanović.

FOTO: KK Radnički Kragujevac 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter