0
Košarka

NBA: Zbog Marka Gudurića protivnik pao na zadnjicu, Bjelica solidan, Džejms do dabl-dabla! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.19 u 09:43

Ulazimo u sam finiš predsezone i kreće zagrevanje za ono najvažnije, a to je početak sezone u NBA ligi. Na terenu su se noćas našla dvojica naših košarkaša, a njihov učinak bio je primećen.

Memfis Grizlisi slavili su protiv Oklahoma Siti Tandera kao gosti sa 124:119. Marko Godurić je na parketu proveo 21 minut uz sedam poena, dva skoka i asistenciju. Navijači su oduševljeni prikazanim od strane Gudurića koji je nakon jednog driblinga njegov čuvar završio na zadnjici.

Najbolji kod Memfisa bio je Dilon Bruks sa 30, poena, kod Tandera je Devon Hal ubacio 19.

U drugom meču srpskih košarkaša Sakramento Kingsi slavili su protiv Melburna sa 124:110. Bogdan Bogdanović je odmarao na ovom meču, a Nemanja Bjelica je ušao sa klupe i uz osam poena upisao četiri asistencije i dve ukradene lopte za 20 minuta. Begli je za „kraljeve“ ubacio 30 poena, uz 14 skokova, dok je Ferel imao 24 poena.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su na svom parketu Golden Stejt Voriorse u meču predsezone ubedljivim rezultatom 126:93. Lebron je postigao 18 poena uz 11 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter