3
Košarka

FOTO: FIBA

SAKRAMENTO ‘RAZBIO KASU’ ZA BOGDANA: Hoću da ostanem, ali…

Objavljeno: 16.10.19 u 10:30

Burno je u Kaliforniji posle vesti da bi Bogdan Bogdanović već na kraju ove sezone mogao da napusti Sakramento Kingse.

‘Kraljevi’ su već pripremili novi ugovor sa Srbina vredan oko 51 milion dolara, ali je veliko pitanje hoće li ga Bogdan Bogdanović potpisati, jer bi u nekom drugom klubu mogao da zaradi mnogo više novca. Čini se da zbog toga srpski bek ne žuri sa stavljanjem potpisa na papir.

– Želim da ostane, Sakramento mi je već ponudio novi ugovor, ali videćemo. Možda potpišem već sutra, možda za mesec dana, a možda i duže. Ko zna – rekao je Bogdanović za portal ‘Sakramento Bi’.

On je dodao da voli Sakramento i da je to sjajan tim, odlična grupa momaka.

– Svi znaju da volim Sakramento. Svako voli da bude ovde. Ovde je sjajna grupa momaka. Srećan sam trenutno i bio sam srećan svih ovih godina, ali ne želim da požurujem stvari.

Prva ‘puška’ Srbije nije želela da komentariše spekulacije da je problem novac, to jest njegova želja da ima mnogo veću platu.

– Ne znam ništa o tome. Samo želim da vidim kako će se stvari razvijati oko ekipe, u kom smeru ide ceo projekat. Naravno da želim da budem deo ove franšize, ali ne razmišljam o tim stvarima. To je posao mog agenta. Svi koji me poznaju, znaju da mi novac nikada nije prva stvar u mislima. Važna je stavka, naravno, ali ima i mnogo bitnijih stvari – rekao je Bogdanović.

Za Vlade Divca i njegove saradnike ovaj problem nije došao u najbolje vreme, jer klub već pregovara sa prvom zvezdom tima Badijem Hildom oko produžetka ugovora. Njemu se nudi ugovor od 100 miliona dolara.

0
0

3 Komentara

  1. Kosarku pratim letimicno ali mislim da je Bogdanovicu bolje da potpise jer sem sutiranja trojki njegova igra nije bas toliko ubedljiva i bar polovinu tog iznosa od 50 miliona mu nude zato sto je belac.
    Ima puno igraca u svetu koji mogu da uskoce na njegovo mesto a bolje mu je da igra u Sakramentu gde iza ledja ima Divca i Stojakovica i gde ce dobiti vecu minutazu u kojoj moze da se pokaze a i pravo na poneku bledju partiju.

    0
    0
    Odgovori
    • Sem sutiranja trojki? Momak zna sve o kosarci, ima ulaz, asistenciju, skok sut sa distance, sve zna a to je i pokazao mnogo puta i tu nema sumnje

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter