0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

POBEDA U ‘VRUĆEM’ BUJANOVCU: Slavišina četa gazi ka ‘eliti’, ’13’ golova na najtežem gostovanju!

Objavljeno: 16.10.19 u 10:55

Klub malog fudbala Banjica gazi u Drugoj futsal ligi Srbije, a u derbiju 5. kola na vrućem gostovanju u Bujanovcu postigao je 13 golova.

Obećali su na početku sezone da je cilj plasman u Prvu futsal ligu Srbije. Četa trenera Slaviše Damjanovića samouvereno maršira ka tom cilju. Nebesko-plavi su na najtežem gostovanju u sezoni u Bujanovcu slavili sa 13:8. Zadovoljstvo posle preuzimanja liderske pozicije na tabeli nije krio sportski direktor kluba sa Banjice Milan Grahovac.

– Velika pobeda protiv Zufa u Bujanovcu, tima koji je do ponedeljka i našeg dolaska bio prvi na tabeli. U prepunoj hali odigrali smo jedan od najboljih mečava do sada, postilgi smo 13 golova i sada smo lideri u Drugoj futsal ligi. Ostavili smo srce na parektu 40 minuta. Sa ovakvim pristupom možemo da pobedimo svakog rivala u ligi. Dovoljno je reći da nas je ‘vruća’ domaća publika u Bujanovcu nagradila aplauzima, što je za nas veoma važno, ‘pečat’ na dobar rad i uloženi trud – počeo je priču Milan Grahovac.

Sezona je počela dobro, a uprava kluba sve zasluge za to poklanja ekipi i treneru Slaviši Damjanoviću koji je složio sve kockice.

– Dobar start sezone i odlične partije sa puno postignutih golova su samo plod posvećenosti i rada na treninzima. Pod palicom trenera Slaviše Damjanovića naporan pripremni period se isplatio i kao što smo obećavali Banjica igra brz futsal na gol više. Svi igrači su prihvatili režim rada trenera i priliku da u našem klubu napreduju i nauče futsal. Pored treninga i kvaliteta koji poseduju naši igrači neophodan reper za dobar rezultat je i atmosfera u klubu i njena organizacija. Na Banjici vlada odlicna atmosfera, sto je i vidljivo na treninzima da postoji drugarstvo između igrača – istakao je Grahovac.

Veliki posao je na upravi kluba, tačnije predsedniku Ivanu Koljenšiću i sportskom direktoru Milanu Grahovcu, a naravno reč je o finansijama i organizaciji kluba.

– Što se tiče organizacije u klubu, na nama je da igračima obezbedimo neophodne uslove za rad i opremu za treninge, kao i sve potrebne stvari za gostovanja po celoj Srbiji. Nije lako, ali se borimo. Odličan start sezone je samo motiv više našoj mladoj ekipi da nastavi u ovakvom ritmu i da nastavi da ređa pobede. Cilj smo zacrtali pre početak sezone, za sada se krećemo u dobrom pravcu – zaključio je sportski direktor Banjice, Milan Grahovac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter