2
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

BALAŽ ZA HS: Bitno da smo prošli, poraz od Španije je dobra škola!

Objavljeno: 16.10.19 u 18:42

‘Nije bilo lako izdržati tri meča za šest dana, a za drugi krug kvalifikacija dobro ćemo se spremiti – kaže defanzivac TSC.

Omladinska selekcija Srbije se plasirala u drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i ostvarila najubedljivu pobedu prvog kruga nad Litvanijom (8:0) i u borbi za prvo mesto Španija je bila bolja (4:0).

Jedan od zapaženijih u timu ‘orlića’ bio je talentovani defanzivac TSC-a Bojan Balaž za koga se, kako saznaje Hotsport, već raspituju klubovi iz Italije, Španije i Grčke.

– Bitno je da smo prošli i tako ispunili primaran cilj, a poraz od Španije je dobra lekcija za budućnost da radimo još žešće i spremno dočekamo drugi krug u kojem se odlučuje oko putnika na kontinentalno takmicenje – kaze Balaž.

FOTO: Privatna arhiva

Pored učinka bivšeg člana Partizana, koji se letos preselio u Bačku Topolu, bitan je jedan detalj.

– U meču sa Litvanijom posle izlaska iz igre saigrača iz odbrane Erakovića preuzeo sam kapitensku traku. Uloga je odgovorna i važna zbog čega sam bio veoma srećan, kao i pobeda u kojoj smo pokazali moć ekipe. Poslednji meč sa Španijom smo mogli bolje, ali izvućićemo pouke.
Momak iz Zrenjanina se od sutra, posle dva slobodna dana i mini-odmora, vraća klupskim obavezama.

– Slede ispiti na dva fronta i sve ide po planu trenera Zoltana Saboa, a moje je da nastavim uspon i da se spremam za mart, kada ponovo slede važni ispiti u dresu Srbije – poručio je na kraju Balaž.

FOTO: Privatna arhiva
0
0

2 Komentara

  1. Potpuno sam digao ruke od našeg reprezentativnog fudbala! Najveće razočarenje za mene je selektor Ilija Stolica! Verovao sam da će on doneti nešto novo i savremeno! Ali, i Stolica se uklopio u sivilo naših trenera: nema brzine, nema borbenosti do korica, nema igre sa 1-2 dodira lopte na sredini terena, nema zabranjenog vraćanja lopte unazad preko centra, nema presinga! Nema ničeg novog! Zaista ne verujem u reprezentativni srpski fudbal! Kraj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter