in ,

JEDINSTVENA PRILIKA: Večeraj sa Markom Marinom i budi human!

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa organizovanjem humanitarnih večera sa poznatim sportistima za pomoć oboleloj deci, a ovoga puta pruža vam se jedinstvena prilika da vas na večeru i druženje izvede niko drugi nego Marko Marin, a sve za pomoć trogodišnjoj Heleni Gavran kojoj je potrebno 500.000 evra kako bi se izborila sa teškim tumorom na mozgu.

Marin, koji je definitivno miljenik crveno-belih navijača, izvešće u nedelju uveče na večeru donatora koji na internet licitaciji ponudi najveću cifru za jedinstveno iskustvo druženja sa najboljim fudbalerom u Srbiji trenutno. Sigurno je da se svakom ljubitelju fudbala pruža jedinstvena prilika da provede vreme u društvu jednog od najboljih igrača ovogodišnjeg izdanja Lige Šampiona i da mu postavi lično sva pitanja koja je oduvek želeo!

Licitacija će se odigravati na OVOM linku u naredna četiri dana, sve do subote uveče.

U avgustu ove godine Heleni je dijagnostikovan hidrocefalus, ali i izuzetno maligni tumor na mozgu (meduloblastom IV gradus), zbog kojeg su izvršene već dve operacije. Jedini spas za Helenu jesu terapije I lečenje koje može da se obavi u Parizu, ali za koji porodica nema sredstva.

Od potrebnih 500.000 evra sakupljena je polovina sume, I još 250.000 eura je potrebno da bi Heleni obezbedili mogućnost za izlečenje!

Ukoliko niste u mogućnosti da licitirate za humanitarnu večeru sa Markom Marinom, Heleni možete pomoći i uplatom na račune I slanjem sms poruke sa tekstom 707 na broj 3030.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BUGARSKI NOVINAR NAPRAVIO HAOS: Napao i izvređao Sautgejta na konferenciji, Englez ostao u šoku! (VIDEO)

ŽREB ZA KUP SRBIJE: ‘Večiti’ će biti domaćini, ali će Partizan imati teži posao od Zvezde!