0
Domaći fudbal

REZULTATI VOŠINIH SELEKCIJA: Deca Vojvodine slavila u svim kategorijama (FOTO)

Objavljeno: 14.10.19 u 18:03

Tokom proteklog vikenda, četiri mlađe takmičarske selekcije Vojvodine igrale su utakmice u svojim uzrasnim ligama i ostvarile su sve četiri pobede.

Na teren nisu izlazili jedino omladinci, čiji meč protiv Mladosti je zakazan za 19. oktobar.

Omladinska liga Vojvodine (grupa Jug): Inđija – Vojvodina 0:3

Mlađi omladinci Vojvodine pobedili su ekipu Inđije rezultatom 0:3 (0:0), u devetom kolu Omladinske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Martinkevič u 50. i Nedeljković u 51. i 54. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Barjaktarov, Kljajić, Bogdanović, Batos, Brborić, Stanić, Martinkevič, Nedeljković, Pantić, Ivan i Đurković. Sa klupe, u igru su ušli Mijanović, Matković, Obradović, Đurić, Pavić i Mihić. U narednom kolu, mlađi omladinci Vojvodine dočekaće ekipu OFK Vršca.

Kadetska liga Srbije: Mačva – Vojvodina 0:5

U 11. kolu Kadetske lige Srbije, kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Mačve u Šapcu rezultatom 0:5 (0:0). Strelci za Vošu bili su Milanov u 60, Stanojević u 68, 72. i 89. i Abramušić u 85. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Vidaković, Luković, Milanov, Jelenković, Milisavljević, Gavranović, Tedić, Torbica, Pavlica, Kabić i Stanojević. Sa klupe, u igru su ušli Abramušić, Isakovski, Popadić, Đorđievski i Trifunović. U narednom kolu, koje će biti odigrano 16. oktobra, kadeti Vojvodine dočekaće ekipu RFK Grafičar iz Beograda.

Kadetska liga Vojvodine (grupa Jug): Inđija – Vojvodina 0:5

Mlađi kadeti Vojvodine pobedili su ekipu Inđije rezultatom 0:5 (0:2), u devetom kolu Kadetske lige Vojvodine. Strelci za Vošu bili su Ivanović u 11, Popović u 31, Erić u 68. i 80. i Letić u 83. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Bogunović, Đurišić, Drobljak, Popović, Abadžija, Polić, Ivanović, Gagić, Apostolović, Erić i Vasić. Sa klupe, u igru su ušli još Letić, Milisavljević, Zeljković, Kovačević, Perišić i Nikolić. U narednom kolu, mlađi kadeti Vojvodine dočekaće ekipu OFK Vršca.

Pionirska liga Vojvodine (grupa Jug): Vojvodina – Inđija 9:0

U osmom kolu Pionirske lige Vojvodine, pioniri Vojvodine pobedili su ekipu Inđije rezultatom 9:0 (5:0). Strelci za Vošu bili su Milošević u 19, 21, 22, 24, 40. i 65, Aleksić u 48, Kovačev u 73. i Sr. Popović u 77. minutu. Na ovom meču, crveno-beli su nastupili u sastavu: Jakovljević, Bještica, Bukinac, Romić, Majstorović, Pavić, Preradov, Janjić, Milošević, Si. Popović i Aleksić. Sa klupe, u igru su ušli još Kovačev, Sr. Popović, Jovanović, Hromiš, Pavlović i Trivunović. U narednom kolu, pioniri Vojvodine gostovaće ŠF „Petrika“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter