in ,

KAKO ĆE DELIJE REAGOVATI: Pero Antić potpisao protokol o saradnji sa KS tzv Kosova!

Predsednik košarkaškog saveza Severne Makedonije Pero Antić potpisao je protokol o saradnji sa tzv. državom Kosovo i njenim košarkaškim savezom.

Na sajtu KS Kosova saradnja je ozvaničena i podrazumeva akcije za tehnički razvoj sporta, a pomenuti dokument biće aktuelan u naredne dve godine.

Navedeno je i da će savezi organizovati zajedničke turnire i mečeve mlađih selekcija, kao i moguću razmenu stručnjaka. Takođe je navedeno da će savezi obavljati zajedničke treninge i razmenu stručnjaka i učešće igrača na trening kampovima koji budu organizovani.

Kako se navodi na sajtu KS Kosova, to podrazumeva akcije za zajednički razvoj sporta, a pomenuti dokument važi najmanje dve godine.

Antić je sa predsednikom KS tzv. Kosova Arbenom Fetahuom dogovorio i međusobnu pomoć u organizovanju različitih košarkaških aktivnosti, između ostalog i u oblasti pronalaženja sponzora.

0
0

1 KOMENTARA

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PLS: Smederevo nakon preokreta do treće pobede u nizu, goleada Sinđelića i Budućnosti!

ŠOK U SAKRAMENTU: Bogdanović bi mogao da napusti ‘srpsku koloniju’, traži novi ugovor i minute