0
Fudbal

NEPOŽELJAN: Dešan odbacio mogućnost da se Benzema vrati u selekciju Francuske

Objavljeno: 13.10.19 u 21:10

Selektor Francuske fudbalske reprezentacije Didije Dešan definitivno ne želi Karima Benzemu u najboljm timu ‘trikolora’.

Dešan je u intervjuu za francusku televiziju objasnio da na snazi ostaje odluka da Benzema ne bude deo nacionalnog tima ‘galskih petlova’.

– Odluka o Benzemi bila je odluka sportska prirode u to vreme. Ne mislim da bi njegov povratak sada bio u najboljem interesu francuskog tima. Odluke donosim na osnovu onoga što mislim da je najbolje za reprezentaciju – rekao je Dešan.

Benzema ove sezone igra sjajno u dresu Real Madrida i zbog toga mišljenje javnosti je takvo da bi pomogao ukoliko bi bio deo tima Francuske.

Ipak, činjenica da je prošle godine optužio Dešana za rasizam definitivno je nešto preko čega selektor ‘trikolora’ ne želi da pređe.

Uostalom, od kako Benzema nije reprezentativac, Francuska je bila vicešampion Evrope 2016. godine i prvak sveta 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter