1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar Bar

MIHAILO PAVIĆEVIĆ: A, pitali su me ko će umesto Pulena da igra odbranu!?

Objavljeno: 13.10.19 u 14:26

Mornar je juče u Baru razbio Igokeu 92:78 uz neverovatnih 17 ubačenih trojki, ali je trener crnogorskog tima bio najzadovoljniji odbranom.

Mihailo Pavićević je stao u odbranu Džejkoba Pulena za kog su svi govorili da neće igrati odbranu i da će se Mornar braniti ‘sa četiri igrača’.

– Biće padova i izgubljenih utakmica, ali publika u svakoj dvorani uživaće u našoj košarci, a u to me je uverila i golmanska parada Pulena. Kad smo ga dovodili bilo je onih koji su nas pitali „a ko će da vam igra odbranu umesto njega“. Reakcija vrsnog strelca me je i zato najviše obradovala – rekao je u svom stilu Pavićević.

Mnogi navijači Mornara su se plašili da ne dođe do pada usled pritiska domaćeg terena.

– Bez obzira na to što smo pobjedom otvorili sezonu, očekivao sam da će biti grča. Prva utakmica na domaćem terenu, pred našim navijačima… Bilo ga je, ali manje nego što sam strahovao. Možda je nedostajalo malo tečnosti u našem napadu. Znam, reći će ´o čemu ovaj priča, dali su 92 poen´, ali to je zbilja tako. Nisam nadmen nego ćemo postizati i više trojki nego večeras kad sve legne, kad se vrati naš „snajper“ Vranješ – rekao je Pavićević.

Mornar u sledećem kolu ABA lige dočekuje Mornar u Baru 19. oktobra.

FOTO: ABA liga/Mornar Bar

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter