0
Evropske lige

SUAREZU ODZVONILO: Barselona sanja Mbapea, a evo koji su još napadači na radaru Katalonaca ove zime!

Objavljeno: 12.10.19 u 16:35

Bliži se Luis Suarez zalasku impresivne karijere, a Barselona se sprema da ove zime potraži dugoročnu zamenu za Urugvajca.

Nedosanjani san Barselone jeste angažovanje Kilijana Mbapea, a Katalonci su napravili listu još šest mogućih zamena za Suareza ove zime.

Iako je ovog leta u tim stigao Antoan Grizman Katalonci se za razliku od prethodnih sezona muče da postižu golove, tako je barem bilo na početku LA Lige u tekućoj sezoni. Uz Grizmana, Lionela Mesija (koji je takođe na zalasku karijere) tim je u potrazi za trećim musketarom.

Nema sumnje da španski tim planira na duže staze, zato kao jednu od mogućih zamena za Suareza u timu Ernestea Valverdea vide dvadesetogodišnjeg francuza. Ipak, Mundo deportivo ističe da postoji sumnja da će Barsa biti u mogućnosti da ove zime isprati finansijske zahteve PSŽ-a. Zato će po njihovim navodima sačekati 2021. godinu kada igraču ističe ugovor i pokušati tada da ga potpišu.

Pored Mbapea spreman je i plan B, C, ali i D… Jedan od igrača kojeg bi Barsa mogla da dovede kao novog napadača jeste i Heri Kejn, ali tu dolazimo do finansijskih zahteva samog igrača koji bi mogli da predstavljaju određeni kamen spoticanja u pregovorima dve strane.

FOTO: twitter.com/premierleague

Treće pojačanje na listi jeste Roberto Firmino. Nadaju se u klubu da bi mogao da krene stopama saigrača iz Liverpula i brazilske reprezentacije Filipea Kutinja i zameni Liverpul Španijom.

Pomalo iznenađujuće, na listi se našao i Markus Rašford čija je forma ove sezone u padu u timu Ole Gunara Solskjera, nadaju se španci da bi mu promena sredine prijala.

FOTO: manutd.com

Pored pomenutog trija iz Premijer lige, Barsa takođe na radaru drži i Lautara Martineza iz Intera, Rafaela Leaa iz Milana i vunderkida holanskog fudbala Donijela Malena koji trenutno nastupa za PSV Ajndhoven.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter