0
Fudbal

FOTO: Scotish FA

KVAL. ZA EURO 2020: Italijani i Šveđani sigurni, Španija samo do remija na gostovanju Norveškoj! (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.19 u 22:48

U večernjim mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo iznenađenje su priredili Lihtenštajn i Jermenija koji su remizirali, dok su u ostalim mečevima slavili favoriti.

Lithenštajn je uspeo da dođe do drugog remija u nizu, dok je Španija ‘na mišiće’ dobila Norvešku u gostim. Italijani su slavili nakon dobre igre u drugom poluvremenu, dok je Švedska bila ubedljiva protiv Malte.

Lihtenštajn – Jermenija 1:1 (STATISTIKA MEČA) 

Poveli su gosti golom Baregjana u 19. minutu. Do kraja poluvremena nije bilo više šansi. Gosti su bili odlični tokom meča imali kontrolu, veliki broj šuteva i posed, ali je u 72. minutu Frik doneo izjednačenje domaćinu. Jermenija nakon ovog meča ima 11 bodova i propustila je veliku priliku da na drugom mestu grupe J preskoči Finsku.

Italija – Grčka 2:0 (STATISTIKA MEČA) 

Jedina ozbiljna šansa viđena je u 12. minutu kada je Dimitrios Limnios napravio prostor i šutirao ka golu Italije, Donaruma je odlično reagovao i sačuvao mrežu. U drugom poluvremenu su se stvari zahuktale. Ćiro Imobile je imao priliku u 56. minutu a odlično je branio Aleksandros Paskalakis. Četiri minuta kasnije Eftimios Kuluris je šutirao, ali je lopta otišla kraj gola. Nakon igranja rukom Bukalakisa Jorginjo je sa bele tačke doneo prednost Italiji. A pobedu je potvrdio Leonardo Bonući sa u 78. minutu kada je iskoristio odlično proigravanje Bernardeskija i šutirao u donji ugao.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Malta – Švedska 0:4 (STATISTIKA MEČA) 

Švedska se vratila na drugu poziciju grupe F nakon ubedljive pobede nad Maltom iako je nakon prvih 45 minuta imala prednost od 1:0, strelac je bio Danijelson u 11. minutu. Razigrali su se gosti u drugom poluvremenu, prvo je Larson sa bele tačke doneo prednost 2:0 u 58. minutu, a potom autogolom Aguisa u 66. minutu dolaze Šveđani do 3:0, konačnih 4:0 postavio je Larson u 71. minutu.

Norveška – Španija 1:1 (STATISTIKA MEČA) 

U tvrdom prvom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja. Obe ekipe imale su po dva udarca ka golu, ali nije bilo značajnijih razloga za uzbuđenje na obe strane. U drugom poluvremenu znatno bolje zaigrala je Španija. Već nakon dva minuta drugog poluvremena Saul je šutirao sa ivice šesnaesterca i doneo je prednost gostima. Kada je izgledalo da će se tim rezultatom i završiti meč sa bele tačke je Džošua King doneo izjednačenje 1:1. Nakon prikazanog sa obe strane najrealniji je rezultat bio upravo taj.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

FOTO: Scotish FA

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter