0
Košarka

KLS DERBI: Dinamik čeka Borac u ‘Hali Sportova’, nagrade za posetioce!

Objavljeno: 12.10.19 u 17:11

U nedelju 13.10. sastaće se ekipe KK DYNAMIC VIP PAY i KK BORAC ČAČAK u okviru drugog kola Košarkaške lige Srbije.

Ovaj susret nosi epitet derbija u domaćoj ligi, budući da su u prošlim sezonama upravo ove ekipe bile direktni rivali u borbi za vrh tabele.

Utakmica u Hali Sportova „Ranko Žeravica“ će početi u 19.00 časova, a ulaznice po ceni od 200 dinara će se kupovati na blagajni dvorane na Novom Beogradu. Sa kupljenom ulaznicom posetioci će dobiti priliku da osvoje neke od nagrada kao što su nova „Champion“ garnitura Dinamika, kao i dosta nagrada iz asortimana sportskog centra Dynamic kao što su besplatni termini u teretani, Spa centru, bazenu...

Nakon dve vezane pobede u KLS i ABA2 ligi, pred trenerom Dinamika Mirom Alilovićem je težak ispit.

– Borac je od početka sezone pokazao da ima odličnu ekipu koju krasi velika energija, odlična odbrana, skok, kao i lepa i jednostavna igra. Ukoliko želimo da ostvarimo dobar rezultat moramo da damo svoj maksimum i da igramo čvrsto i pametno. Pridošlicama Pašajliću i Šaliću se priključio i Mert Akaj, tako da i dalje uigravamo ekipu, ali smo imali dovoljno vremena za pripremu utakmice, tako da očekujem da budemo na visini zadatka – izjavio je trener Dinamika.

Prvotimac Dinamika Aleksandar Sokolović svestan je da ga očekuje derbi kola.

– Imali smo dva dana više za pripremu utakmice od ekipe Borca. Sigurno je da je naša utakmica derbi ovog kola i spremni smo, voljni i željni da pokažemo svoj kvalitet. Da bi se to desilo moramo da damo sve od sebe. Želim sreću i nama i našim gostima, pa neka pobedi bolji – ističe Sokolović.

Blagajna u Hali Sportova „Ranko Žeravica“ biće otvorena sat vremena pre početka utakmice, a dobitnici nagrada će biti proglašeni tokom poluvremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter