7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

BURA SE NE SMIRUJE: Bokan pretio Crvenoj zvezdi na Skupštini ABA – ‘Sve će vam biti vraćeno!’

Objavljeno: 12.10.19 u 11:31

Ponovo duva bura na Jadranu, a ne smiruje se ni sa početkom nove sezone.

Tenzije nikako da splasnu. Posle finala između Crvene zvezde i Budućnosti u prethodne dve sezone, svaki susret čelnika klubova izaziva teške momente.

Tako je bilo i na Skupštini ABA lige u Zagrebu gde je prvi čovek Budućnosti Dragan Bokan pretio čelnicima Crvene zvezde zbog dešavanja iz prošlosezonskog finala kada su crveno-beli osvojili titulu i plasman u Evroligu.

– Zapamtite, biće vam vraćeno, lično će vam biti vraćeno, to obećavam sa više strana – rekao je Bokan na Skupštini ABA lige, a prenose beogradski mediji.

Odgovorio mu je Filip Sunturlić, generalni direktor Crvene zvezde.

– Opet nas uvlačiš sve u blato. Sredili smo dokumentaciju, krenuli dalje… Prvo mora da se vodi računa šta si ti uradio direktno na trećoj utakmici, od trenutka kada smo sleteli dok nismo odleteli. Trebalo bi da te bude sramota. Sram te bilo! – rekao je Sunturlić.

Pogađajte, upravo se Crvena zvezda i Budućnost sastaju u nedelju od 20 časova, u znatno smanjenom kapacitetu dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ zbog Zvezdine kazne baš iz pomenutog finala.

0
0

7 Komentara

  1. Kakav apsurd! Preti nam chovek iza kojeg stoji Prva liga C.Gore sa čak 9 klubova, od kojih su 5 drugi timovi onih prvih chetiri, sa ukupnom bazom igracha od 100-inak registrovanih kosharkasha u C.Gori! Sve im je napravljeno na lazhnoj osnovi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Seljak Noksicki zna samo prijetit. A toliko se nakra od Kosarke i malo mu jos be. E pa ne ide tako to Bokane!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter