0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

PROBLEMI ZA BAJERN: Najskuplje pojačanje obnovilo povredu

Objavljeno: 11.10.19 u 20:10

Veliki problemi za Bajern iz Minhena pred nastavak sezone, levi bek obnovio povredu i veliko je pitanje kada će na teren.

Najskuplje pojačanje Bajerna iz Minhena ovog leta Lukas Ernandez obnovio je povredu kolena tokom treninga reprezentacije Francuske. Bar tako javljaju nemački mediji, dok francuski najavljuju levog beka kao startera večeras protiv Islanda.

Naime, čelnici Bajerna na čelu sa Karl Hajncom Rumenigeom tražili su od Didijea Dešana da oslobodi Ernandeza i da se on oporavlja u Minhenu. Selektor ‘galskih petlova’ bio je izričit u želji da se levi bek pojavi na prozivci u domovini.

Lukasu Ernandezu povrede kolena nisu strane. Bajern ga je skupo platio u trenutku dok se oporavljao od povrede zadobijene u dresu Atletika zbog koje je završio prerano prošlu sezonu, a nakon operacije, oporavka i samo nekoliko utakmica opet je povredio isto koleno zbog kojeg je propustio poslednje dve utakmice Bavaraca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter