0
Boks

FOTO: Bokserski savez Srbije

BOKS: Sombor domaćin šampionu države Metalcu u prvom kolu Superlige

Objavljeno: 11.10.19 u 15:16

Sombor domaćin šampionu države Metalcu u prvom kolu Super lige u boksu 2019/20.

Prvo kolo Bokserske lige Srbije nastavlja se 12. oktobra 2019. derbijem Grupe A uz direktan prenos na TV Arena: BK “Sombor” vs BK “Metalac” Valjevo (Hala Mostonga sa početkom u 20:00 časova)

Domaćin je uveren da može do trijumfa nad aktuelnim šampionom Bokserke lige Srbije BK „Metalac“ koji su izdominirali u prethodnoj sezoni 2018/19. i kući odneli šampionski trofej. Ipak gosti iz Valjeva obećavaju da će nastaviti njihov zlatni niz, a jedno je sigurno, da će meč u gradu zelenila obilovati vrhunskim borbama koje će se dugo prepričavati.

Super liga BSS 2019/20. je podeljenja u dve grupe. Grupu A čine: Sombor, Radnički Beograd i Metalac Valjevo, Grupu B: Loznica, Radnički Kragujevac, Vojvodina, Naissus.

Ostali mečevi I Kola Bokserske Lige 2019/20 su:

Kragujevac: BK “Radnički “ Kragujevac vs BK „Vojvodina“, dok je ekipa BK „Radnički“ Beograd slobodna u prvom kolu.

Bokserska liga Srbije 2019/20. startovala je spektakularno u prepunoj hali Lagator u Loznici susretom BK Lonznica – BK Naissus (Niš) koji je rešen u korist domaćina 8:6 

Meč između vicešampiona Srbije i Nišlija (derbi kola) u direktnom televizijskom prenosu emitovan je na TV Arena, što će biti slučaj za derbi susrete svakog kola ligaškog takmičenja Srbije koje se održava pod pokroviteljstvom MTS.

FOTO: Bokserski savez Srbije

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter