0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STEVANOVIĆ: Očekivao sam da se nađem na listi najtalentovanijih mladih igrača, to me dodatno motiviše!

Objavljeno: 10.10.19 u 19:58

Mladi talentovani fudbaler Partizana govorio je o listi na koju ga je danas svrstao ‘Gardijan’.

Filip Stevanović je stavljen na listu 60 najtalentovanijih fudbalera svetskog fudbala i jedini je predstavnik srbije na listi britanskog lista.

Fudbaler Partizana svestan je priznanja koje mu je dodeljeno, ali to neće promeniti ništa u njegovom pristupu radu.

– Svaki kompliment prija, posebno kada se nađete na takvoj listi kakva je ta Gardijanova. Ipak, ja nisam leteo ni kada su me pre hvalili, a ni sada neću – kaže Stevanović.

Ističe da zna šta treba da radi kako bi nastavio da razvija karijeru.

– Vrlo sam svestan svih prednosti, lepota, mana i opasnosti koje sa sobom nosi fudbal. Imam samo 17 godina, moj talenat je jedna stvar, ali da bi o meni i dalje pisali i to kao o nekome ko ima dobar učinak moram da marljivo radim kao do sada – ističe Partizanov tinejdžer.

Na pitanje da li je iznenađen ovom nagradom, Stevanović pokazuje svoju ambicioznost.

– Iskren da budem, očekivao sam da budem na listi najtalentovanijih mladih igrača, što me samo još više motiviše – rekao je on.

‘Fića’ kako ga zovu navijači, nedavno je napunio 17 godina, a napomenuo je da mu se rođendanska želja već ostvarila pobedom Partizana u „večitom derbiju“.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter