1
Domaći fudbal

FOTO Screenshot

IGRAO SAM U ZVEZDI KAO DETE: Evo šta je Kolarov izjavio o povratku u Zvezdu!

Objavljeno: 10.10.19 u 23:54

Srbija je večeras savladala Paragvaj u Kruševcu, a nakon meča reprezentativci Aleksandar Mitrović i Kolarov stali su pred medije.

Dotakao se Kolarov i ponude Crvene zvezde koju je letos dobio, a koja je i dalje aktuelna. S obzirom da Kolarov ima ugovor sa Romom do kraja sezone.

Zvezda je veliki klub. Ja sam igrao za Zvezdu kada sam bio dete, ali moje ambicije sigurno nisu da se vraćam u naš fudbal i karijeru ću završiti u Italiji – rekao je Kolarov.

Aleksandnar Mitrović je golom doneo pobedu Srbiji.

– Svaka pobeda je bitna. Malo smo se mučili, teren je bio težak za igru, bilo je dosta novih igrača. Lepo je što smo pred našim navijačima u Kruševcu slavili. Sve se lepo završilo, lepa pobeda i uvertira za naredne mečeve – rekao je Mitrović 

‘Orlovi’ raspoloženo ulaze u naredni meč.

– Lep i pozitivan rezultat smo ostvarili pred meč sa Litvanijom koju dobro znamo, Idemo da dobijemo tu utakmicu, nadam se pobedi koja će nas držati u kvalifikacijama. Još jedna lepa provera za nas biće i taj meč – zaključio je Mitrović 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter