43
Domaći fudbal

FOTO: FSS

ŠURBATOVIĆ ODGOVORIO GROBARIMA: Sumnja traje od kada je Partizan bio šest puta šampion, a Zvezda nijednom!

Objavljeno: 09.10.19 u 20:01

Posle performansa grupe navijača Partizana ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi, oglasio se generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.

Podsetimo, grupa koja se predstavlja kao ‘partizanovci’ je danas protestvovala zbog dešavanja prethodnog vikenda u Superligi Srbije i generalnog stanja u srpskom fudbalu.

Odgovor iz fudbalske organizacije stigao je preko Šurbatovića koji je istakao da ‘razume’ zbog čega protestvuju navijači crno-belih.

– Razumem i shvatam da navijači u Srbiji imaju utisak da se nekada o prvaku odlučivalo u SC Fudbalskog saveza Srbije – počeo je Šurbatović i dodao:

– Opšte je poznato da je ta sumnja postojala dok je predsednik FSS bio neko drugi i bilo je to zbog toga što je Partizan šest godina bio zaredom prvak, a Zvezda nijednom – izjavio je Šurbatović.

On je podsetio da je Partizan u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja osvojio četiri. Jednom je bio šampion i tri puta je podigao pehar za osvajača Kupa Srbije.

On je podsetio, da je u poslednje tri godine, od mogućih šest trofeja, Partizan osvojio četiri, jednom je bio prvak i tri puta pobednik Kupa.
– Crvena zvezda je dva puta bila šampion. I onda je očigledno da se odluke o tome ko će osvojiti titule i trofeje donose na terenu, a ne van njega – poručio je Šurbatović.

0
0

43 Komentara

  1. Boli njih tih sest godina,nisu mogli da dovedu niti jednog kvalitetnog igraca,partizan je bio klasa za zvezdu,derbije je dobijao sa pola snage,igra mu je bila kvalitetnija od ove sadasnje drzavne mezimice,koja ni jednu indjiji ne moze da pobedi,bez pomoci sudija,pa napredak iz krusevca,sa nadoknadom vremena dok se ne da go,protiv indjije u nadoknadi vremena dva zvezdanesterca,nemam reci,ko ce nego ciganka o postenju,i oni ce nesto bili smo osteceni,PA PROTIV KOGA SU VAS SMELI DA OSTETE MAJKE VAM GA………

    0
    0
    Odgovori
  2. GARAGANU , DALI SE SVETIS
    KAKO TE NIJE STID TAKVOG ODGOVORA. SAD SI
    DOKAZAO DA JE SVAKO
    PRVENSTVO NAMESTENO.
    ZNACI SAD FSS JE FSCZ.
    TI SI SRAMOTA TVOJE ZVEZ.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa stvarno, dokle će te da davite i spinujete laži? U poslednje tri sezone, od kada najviše cvilite, zvezda je uzela samo dve titule i to sa skoro trideset bodova razlike, a vaša titula je oteta Zvezdi i jedan kup dugujete Mažiću. Nemate vi igrače da možete da se takmičite sa Zvezdom a nemate ni para da ih kupite. Zvezda ima tri golmana a vi jednog penzionera, kiksera, Zvezda ima 4 dobra stopera a vi jednog dobrog ( koji će igrati za vas do zime) i drugog od 37 godina. Vi imate jednog dobrog špica a Zvezda ima tri dobra. Sa 7-8 dobrih igrača može se pobediti u nekoliko bitaka, pa i pobediti Zvezda ali gubi se rat. Tanki ste u rosteru i ne možete se ravnopravno boriti sa Zvezdom koja ima dva podjednaka tima. Što pre to shvatite to bolje po vas.

    0
    0
    Odgovori
  4. GOSPODINE KOJI TO NISI, TI SI SEKRETAR FSS-a ANE ZVEZDE DAKLE SVIM KLUBOVIMA U SRBIJI I TREBALO BI DA ZASTUPAŠ INTERESE SVIH KLUBOVA A NE SAMO ZVEZDINE, TAKO DA JE NERAZUMLJIVO TVOJE PONAŠANJE NA OVAJ NAČIN,ŠTO SE TIČE NAMEŠTALJKI O KOJIMA GOVORIŠ ŽELIM TI REĆI–POZDRAVLJA TE NENAD LALATOVIĆ KOJI JE BIO I OSTAO VERAN ČLAN KLUBA KOGA ZASTUPAŠ IAKO SI SEKRETAR FSS-a A NE TOG ISTOG KLUBA.

    0
    0
    Odgovori
  5. N esto sto skoro svi zaboravljaju: za tih 6 famoznih godina pogledajte spisak igraca Partizana samo on boljih i uporedite ih sa igracima zvezde iz istog perioda artizan u anegde od 201o pa do 2o16 ili 2o17. Za Partizan Tosic, Jovetic, Ivan Obradovic, Rukavina, Fejsa, Ljajic, Zivkovic Stefan Savic, Mitrovic itd. (saberite nastupe za reprezentacihu sto Srbije sto C.Gore.) Partizan u tom periodo „zacinjavaju“Zuka, Dijara (drugi strelac prven. Srbije) Moreira, Krstajic, Ivanov Sasa Ilic, Leonardo, i jos dosta dobrih igraca Ljudi ovi igraci su osvajali ti 6 titula, bezeci zvezdi svako prvenstvo dvocifren broj bodova. Iz to perioda najbolji igrac zvezde bio je Koroman, a najbolje se prodao Pavle Ninkov (1,2 mil.evra u Francusku) Gosodo ovo su nepobotne cinjenice, a vasa zvezdaska prica macku o rep..

    0
    0
    Odgovori
  6. Kmmmmmeeeee, da li ovo vlada amnesia kod grobara ? Ne nije jer su ovo Internet decurlija koja pojma nemaju ko je vedrio i oblacio u SFRJ. Partizani deco moja, partizani. Oni su Vam doneli dve nepostojece, nezasluzene, titule ( sud udruzenog rada ahaha, da covek skapa od smeha) i ne zavrseno prvenstvo. Pa posle I Tole samo da bi mogli da pricaju kako imaju isto titula kao I Zvezda. E pa drustvo, kod nas kazu,,, vrati koko sto si pozobala. Uskoro razlika u titulama opet deset. A ako Vam se ne svidja a Vi ajte iz lige kod Vokrija u ligu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ak9 vec nisi tad bio ziv, a mozda ni u planu, bar procitaj zasto je Partizanu “ dodeljana“ titula.
      Zato sto nije hteo da ponavlja utakmicu zadnjeg kola, koju je vas Miljanjic proglasio nevazecom….jer njegovo mezimce (isto ono, koje je mezimce danasnjeg velikog vodje) nije uspelo ni na namestenoj utakmici da da vise golova.
      Zbog toga je VAS UDBAs ponistio sve rezultate, Partizanu oduzeo titulu osvojenu na terenu a dodeluo je vama nakon sto Partizan nije hteo da ucestvuje u tim igricama.
      E u tim igricama.je razlika izmedju nas i vas, moji udbasi.

      0
      0
      Odgovori
      • Vukotic u Sarajevu pred pocetak utakmice trco 15min pocasni krug. ne, nije se oprostio u bg pred svojim navijacima nego na gostovanju pred navijacima zelje. tek da bi se znalo kako ce se zavrsiti utakmica zvezde u bg. pametnom dosta. a ima i ona emisija, cini mi se da se zvala istorija yu fudbala u kojoj radmilo mihajlovic govori o toj utakmici. muka mi je vise od vas postenih i ostalih, koji su naravno svi lopovi. sportski pozdrav sa zlatibora. vratice se SLOBODA UE, pa ce vama postenima doci kraj

        0
        0
        Odgovori
  7. Pazi ti ovo,od 10 komentara 9 je purgera, botovi profe ekspresno rade..dzava vam sve, vasi ex fudbaleri i ex trener pricali o namestaljkama,cak i knjiga napisana..nema dalje..pstttt

    0
    0
    Odgovori
  8. Delija sa severa nam drži predavanja,dok je Tole bio nijevse ovalo drsko kralo ,i Tole bio 5 godina,,a gejlije Miljan Miljanić,Bata Bulatović,dr Terzić,i Piksi zajedno 60 god.

    0
    0
    Odgovori
  9. Da….samo portparola zvezde, daj nam samo info za taj period i nadji situacije kad nam je priznat gol a nije ni kamera mogla da utvrdi dal je Il ne (tad se ne priznaje gol), kad smo dali gol iz gol auta, kad nam je sviram penal na 17 metara, kad nam je golman vratio loptu iz gol auta da odigramo, kad smo meter od igrača padali i svirali nam penal, koju smo titulu prigrlili iz 40-tih prošlog veka……daj malo nas podseti prosveti….daj ovakve kardinalne greške, moje ono da-mozda-ne. ..daj ovakve….sram te bilo podguzna buvo što bi prodao sve svojez obraz zarad interesa……čuti tamo

    0
    0
    Odgovori
  10. Opa evo još jednog „Binica“ koji ispred FSS koga plaća narod, a koji se takodje kao član FSS stavlja na stranu jednog kluba, mezumca….e vidiš ako ništa tako nešto taj o kome pričaš nikad nije pričao……mi smo uvek sutali u gol u odnosu na tvoj klub….kakvi ste bedqci…..šta kaže Radoman što ga ne pitaš? Pretitie mu a tj vi agresijom i postupcima navlacite ovakve postupke……zabraniti našoj deci nastupe za repku pa nek igraju velika zvezdina deca iz čuvene škole, koja kao mehurić pukne čim se makne iz Srbije xaxaxax jedino su u Srbiji i srpskoj štampi vredni a lepo posluže i da se malo kinta opere

    0
    0
    Odgovori
  11. Tada nije samo postojala sumnja vec i tvrdnja da Partizan svoje meceve namesta,mdogovara sa igracima,potplacuje sudije.Imali ste javne izjave Dmitrovica i Pejovica i to na samitu u Holandiji koje organizuje UEFA.Dakle to nije bilo rekla/kazala vec javna tvrdnja.Takodje nesto slicno govorili su Brana Ilic,Emeghara,Pjer Boja,Asprogenis,Lotar Mateus,Bojan Radovanovic ali niko i nikada nije reagovao na to.Cak ni pozove te ljude na saslusanje.Zatim par tadasnjih predsednika superligaskih klubova su istovremeno obavljala funkciju u upravi Partizana.Isto tako bilo je i sa predseednikom FSS-a Toletom koji je takodje visio po skupstinama Partizana i bio njihov clan.Gde to ima gospodo? I onda kazu regularne titule.Ma kako da nisu.E sada kada toga vise nema,onda nas prave blesavim kako su oni grdni posteni a Zvezda krade.I to ide do te mere da se prave blesavi kada se ostete ekipe kao sto je Vozdovac sada,zatim Zvezda na zadnja tri derbija,zatimm Napredak u Krusevcu protiv njih itd. Zalosno

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ko god da izadje i kaze nesto ili je navijac Zvezde ili je navijac Partizana.Nema trece. Tako da vi uvek mozete da nadjete neku manu jer ste uz onog blesavog Pantica postali teoreticari zavere.Jos malo kada vam bude rekao da su marsovci krivi za vas poraz vi cete doci ovde i pisati to.

      0
      0
      Odgovori
  12. Udar na crveno belo gnezdo bande,videli da je partizan kao sportsko drustvo dosta trofejniji,pa su resili,pod slogamom vise od pola nacije navija za nasu mezimicu,unistavajuci partizan kroz razne sportove,a mezimicu dizati do nebesa,ovo su potezi ocajnika koji su ja silu resili da zvezdu uzdignu a partizan uniste pod sloganom lepse ce se ziveti!!!

    0
    0
    Odgovori
    • To ko je najtrofejni klub u Srbiji zna se a sigorno nije partizan to gde si UROSE to procitao ili ti je neko rekao to je te slagao zvezda ima osvojenu ligu sampiona i klupski prvak sveta a to je vrednije nego sve vase osvojene titule a i njih imamo vise isto kao i kup takmicenja

      0
      0
      Odgovori
      • Ne pričam o fudbalu već o celokupnom sportskom društvu. A to što ti samo za fudbal znaš to je stvar opšte kulture i sportske nepismenosti.

        0
        0
        Odgovori
  13. U tih 6 godina Partizan je redovno pobeđivao Zvezdu.
    Možemo analizirati koje god hoćete prvenstvo i videćete da je u svakom bilo više štete na stranu Partizana. Da ne pominjemo podatak da Partizanu u derbijima više od 20 godina nije sviran penal a bilo je više prilika. A Zvezdi u tom periodu svirano više nepostojećih penala.

    0
    0
    Odgovori
    • Cak i da je tacno da je Partizan vise puta pobedjivao Zvezdu u tom periodu,,kakve to veze ima sa namestaljkama? Bilo bi cudno da je niste pobedjivali s’obzirom da ste uglavnom bili odmorniji od Zvezde jer vam je vecina utakmica bila prijateljskog karaktera. Covece kako mozes govoriti o regularnosti takmicenja ako recimo predsednik Hajduk Kule istovremeno obavlja funkciju u upravi Partizana,hajde mi molim te reci,kako? Ali na najnormalniji nacin mi objasni da li je to normalno? I da je srece da je bio samo on.U upravi ste imali predsednika Metalca,Javora,BSK Borce,Banata itd.I vi kao igrate protiv njih.Predsednik FSS-a ttada agospodin Tole istoovremeno je takodje obavljao funkciju u upravi Partizana i redovno posecivao sastanke.Gde to ima,objasni mi? Gde ima covece da na samitu koji organizuje UEFA a odrzao se u Holandiji,taddasnji fudbaleri Dmitrrovic i Pejoviccc javno za govornicom kazu da je Partizan sa njima igrao namestene meceve i da ti ljudi umesto da budu pozvani informativni razgovor oni dobiju pretnje.Da ne nabrajam da su to isto potvrdjivali Brana Ilic,Asprogenis,Pjer Boja,Emeghara,Lotar Mateus,Bojan Radovanovic i jos poneki.I ti si sada nasao ovde da prosipas pamet kako mi trebemo analizirati prvenstva i ostale budalastine.I dok se Zvezda zalilaa na sve to,vi ste nosili zastave sa Toletovim likom,govorili kako vam se moze i pevali ste k…a umire k…a gasi se.A sada kukate i to kada se iz aviona vidi da je situacija mnogo bolja nego tada iako je i sada losa i nervivira me sto FSS vodi covek koji nikada loptu u zivotu sutnuo nije

      0
      0
      Odgovori
      • Ti si prepun informacija koje niko nikad nije dokazao. To što smo vas razvaljivali u derbijima je samo dokaz da smo bili superiorni u to vreme u odnosu na vas i celu ligu. Još jednom tvrdim da možemo da analiziramo bilo koje prvenstvo i viidećete koliko je Partizan bio više ištećen u odnosu na Zvezdu. Još jedna mi stvar nije jasna. Kako je Partizan zadnje prvenstvo koje je osvojio ukrao od Zvezde kad je Zvezda tu titulu izgubila porazom od Voždovca.

        0
        0
        Odgovori
        • Ma neka si rekao…znaju i oni to,sa.mo se prave mutavi…toliko kradja u derbiju,dosudjenih penala,igra dp 100-og minuta…ja ne znam sto uopste bavimo tom manjinom…dovolj o je pogledati ko im je na celu kluba,VVV i neuroticni Pantic

          0
          0
      • Uhvatili ste se za tih 6 godina kao pijan plota. Opšte je poznato da smo u tom periodu bili toliko superiorni u odnosu na sve druge. Pogledajte samo sastave Partizana u to vreme. A vi, 60 godina silujete i Srpski i Jugislovenski fudbal.

        0
        0
        Odgovori
        • Na čelu saveza bivši predsednik kluba, robijaš iz Spuža, u klubu ga nasleđuje lik koji je trenutno na odsluženju kazne zbog privrednog kriminala, bukvalno odabrani i postavljeni da bi krali titule i tako lečili decenijske traume i komplekse. Premijer Marijanović na čelu kluba, to možda samo u Severnoj Koreji i Miloševićevoj Srbiji, sada vas vodi njegov glavni spiner koji je primenjivao istu matricu kao i sada nad vama, mi smo naj… svi ostali nas mrze i hoće da nas unište, to ludilo na vašoj televiziji sprovodi bivši pripadnik verske zajednice, koji je ispirao ljudima mozak, ubeđivao ih da na primer odbiju transfuziju krvi po cenu života, sada svoje praktično znanje iz trovanja ljudskih duša primenjuje na vama. Proglasili ste se za veliki klub a 36 godina nemate pobedu u KEŠ i LŠ, TRIDESETŠEST GODINA, najveći uspeh „pobeda“ nad Realom od 0-0 promašajem Ilića… Postali ste sekta, BUKVALNO

          0
          0
        • E pa druze sad je opšte poznato da smo sad mi superiorni u svakom pogledu igrački finacijski kako god zelite,, sad sačekajte 6 godina da vratimo titule koje ste pokrali mi u tih 6 godina nismo kmekali kao vi u zadnje ove 3 godine polako druze tek je borba za trecu uzastopnu titulu od 6 koje moramo vratiti,,, jos če te vi puno suza za titulu proliti,, sta ste vi umislila dobili jedan derbi pa mislite da mozete do titule… E pa nece moci tako

          0
          0
    • Sta ti grobaru mislis ako je redovno pobijedjivao Zvezdu da je automatski prvak,, a pitanje je dali je bas tako,, odavno se zna da se titule osvajaju ili gube na malim utakmicama grobaru nepismeni,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter