0
Domaći fudbal

ČUDESAN FUDBALSKI PUT SLOBE STANOJLOVIĆA: Danas sam ostvario svoj san! (FOTO)

Objavljeno: 09.10.19 u 20:51

O tome svedoče fotografije koje je kao dečak napravio sa današnjim saigračima i šefom stručnog štaba.

Savo Milošević je u meču protiv Vodojaže u šesnaestini finala Kupa Srbije šansu pružio još jednom debitantu.

Slobodan Stanojlović prošao je kompletne pripreme u Sloveniji, a danas je odigrao prvi zvanični meč u crno-belom dresu, a kako je sam istakao, time je ostvario svoj san.

– Danas sam ostvario svoj san jer sam debitovao u zvaničnoj utakmici za moj voljeni Partizan, klub u kome sam već osam godina i klub koji ima posebno mesto u mom srcu.

– Drago mi je pre svega da smo uspeli da pobedimo rezultatom 6:0 i prođemo u dalju fazu takmičenja u Kupu. Mnogo sam srećan zbog Đorđa Ivanovića koji je danas postigao pet golova. Čestitam mu i želim mu da nastavi u ovom ritmu – rekao je Stanojlović.

Interesantno je da je kao mali za uspomenu sačuvao slike sa današnjim saigračima, Lazarom Markovićem i Vladimirom Stojkovićem, ali i trenerom Savom Miloševićem.

– Želeo bih da se zahvalim treneru Savi Miloševiću na ukazanom poverenju, celom stručnom štabu i igračima koji su od prvog dana uz mene i pružaju mi veliku podršku – rekao je Stanojlović za klupski sajt.

Pomenute slike, koje ukazuju da je Stanojlović zaista dosanjao svoj san, pogledajte u nastavku:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter