0
Extreme

FOTO: Skijaški savez Srbije

TEŠKA POVREDA SRPSKOG SKIJAŠA: Marko Vukčević helihopterom prevezen u bolnicu u Vispu.

Objavljeno: 08.10.19 u 21:21

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju, Marko Vukičević doživeo je tešku povredu u Skijaškom centru Saas Fee u Švajcarskoj.

Marko je tokom zajedničkog treninga sa kolegama iz švajcarske reprezentacije, doživeo težak pad. Hitno je transportovan helikopterom u bolnicu u Vispu gde su mu ustanovljeni prelomi potkolenice i ruke, uspešno je operisan i nalazi se u sobi za oporavak.

Sa Markom zajedno su i glavni trener reprezentacije Miloš Tomić kao i serviser Milan Pejić. Vukčević je učesnik Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. i Pjong Čagu 2018, Svetskih prvenstava 2013, 2017, 2019. godine. Stalni je učesnik takmičenja u svetskom kupu u disciplinama spust i super veleslalom.

Nakon operacije koja je trajala skoro dva sata Marko je izjavio da su povrede sastavni deo ski sporta i da očekuje da će se nakon oporavka što pre vratiti takmičarskom skijanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter