1
Košarka

MILIČIĆ PRVI PUT NA PARKETU POSLE BOSTONA: Protivnik mu se uneo u facu, pa završio na patosu! (VIDEO)

Objavljeno: 07.10.19 u 16:47

Bivši košarkaš Hemofarma Detroit Pistonsa, Memfis Grizlisa i Boston Seltiksa, ponovo je na košarkaškom terenu.

Bivši reprezentativac naše zemlje i osvajač prstena u najjačoj ligi na svetu sa Detroit Pistonsima, zaigrao je u nedelju uveče u maloj dvorani Spensa za klub I came to play iz Novog Sada.

To su Miličićevi prvi minuti na košarkaškom terenu od 2012. godine kada je završio karijeru u Boston Seltiksima.

Njegov tim slavio je pobedu od 78:50 protiv Futoga, a na parketu je proveo skoro cele dve prve četvrtine i nekoliko minuta u drugom poluvremenu.

Potom je napustio igru zbog blagog istegnuća ramena, ali je i u tom periodu pokazao da je dominantan u ovom rangu takmičenja.

Interesantna situacija viđena je u drugoj četvrtini kada je košarkaš Futoga postigao koš flouterom preko Miličića i potom mu se uneo u facu.

Naravno da mu nije ostao dužan, te je ubrzo rivala poslao na parket, pa je utakmica bila prekinuta na kratko.

– Uspeli smo da uspostavimo našu igru kratkih pasova, a kada su veterani napustili teren ona je postala još lepršavija – rekao je kroz smeh Mihajlo Delić, idejni je tvorac klub I came to play i jedan od veterana u ekipi.

– Šalim se malo, ali realno kada nas vidiš pre nego što počnemo da igramo delujemo jako ozbiljno. Upravo smo Darko i ja stigli sa terapije, on je malo istegao rame ali sve je u redu. Bićemo sve jači, novi kondicioni trener u klubu nam je Marko Stojanović, trener fudbalske reprezentacije Srbije i fudbalskog kluba Partizan – rekao je Delić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter