2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN NAPADA VOŽVODAC: Nije samo Sadik, još dvojica igrača preskaču meč sa ‘zmajevima’

Objavljeno: 05.10.19 u 22:21

Partizan i Voždovac se sastaju sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj. Utakmicu je na dašanjoj konferenciji najavio trener Partizana, Savo Milošević.

Milošević je istakao da je pred njegovom ekipom dug put do uspeha i da se ne zaleću posle dobrih rezultata u poslednje vreme.

– Suštinski smo još na početku sezone. Veoma je bitno dobro je početi jer onda to što krene dobro, obično ide i završava se dobro. Ali, još je pred nama dalek put i možemo mnogo toga da popravimo. Sve ovo je zaista dobro, ali može još mnogo bolje. Konstantno ću insistirati da budemo bolji. Ima prostora za napredak u svim segmentima i ne smemo da se opustimo jer svako opuštanje i pad može biti koban. Koliko god ovo izgleda spektakularno i lepo, ne smemo da mislimo da smo veliki i moćni jer će nam se to brže nego što pomislimo obiti o glavu – započeo je Milošević.

Partizan je pre tri dana savladao Astanu sa 2:1, još se crno-beli nisu vratili u našu vremensku zonu, a već ih očekuje duel sa Voždovcem.

– Očekujem izuzetno tešku utakmicu zbog napora koji smo imali, a i zbog toga što Voždovac ima odličnu ekipu koja zna da igra. Neće biti lako, ali da se ne vraćam na priču o prioritetima i značaju naše lige. Očekujem maksimum od ekipe. Svako drugo razmišljanje će nas odvesti na pogrešan put – kazao je Milošević.

Uz Umara Sadika koji će meč preskočiti zbog kartona, Milošević na raspolaganju neće imati Sašu Zdjelara i Nemanju Miletića.

– Oslobodio sam obaveza Zdjelara i Miletića s obzirom na to da su do sada imali najveću minutažu i da im je potreban odmor. Na sve druge igrače računam i nadam se da su okej. To što rotiramo nisu unapred donete odluke, već zavise od umora pojedinaca. Biće teška utakmica, s obzirom na to da Voždovac ima iskusnu ekipu, koja zna i želi da igra, kao što je to slučaj sa Inđijom i Javorom. Dosta znam o Voždovcu, jedan od mojih omiljenih igrača u ligi je Mašović, dete Partizana, koji je imao potencijal za mnogo više u karijeri. Znam i našu decu Bošnjaka i Nišića, znam Stanisavljevića – istakao je Milošević.

Prema njegovim rečima, fudbaleri Partizana veruju da mogu do titule šampiona Srbije i plasman u narednu fazu Lige Evrope.

– Igrači sigurno veruju, inače ne bismo pričali o ovoj igri i rezultatima. Oni na terenu vide da mogu. Svaka druga priča je virtualna i nije dugotrajna, nema težinu. Teren je merilo. Ubedili smo ih da mogu i to su pokazali na terenu. Verujem da znaju da mogu i više – istakao je Milošević.

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Odmaraj svih 11,za danasnji mec ti ne trebaju. Ovi cunjevi ce opet da sire noge.Danas je dan za vunderkinda da da 2-3 komada,ovi neka padaju kao oni iz Rada i iz Radnickog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter